Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Entrepreneurship and Management
Title in original language Ēdināšanas pakalpojumu uzņēmuma darbības efektivitātes paaugstināšanas projekts
Title in English Project for Increasing the Performance Efficiency of a Catering Company
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor Nataļja Lāce
Reviewer Mg. oec. A. Matisone, Latvijas riska kapitāla asociācijas izpilddirektore
Abstract Bakalaura darba autors: Patrīcija Petrovska Bakalaura darba zinātniskais vadītājs: Profesore Dr.oec. Nataļja Lāce Bakalaura darba temats: Ēdināšanas pakalpojumu uzņēmuma darbības efektivitātes paaugstināšanas projekts Bakalaura darbs uzrakstīts latviešu valodā, to veido ievads, 3 daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 75 lpp., tajā iekļauti 44 attēli, 29 tabulas, 11 formulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 15 avoti latviešu, 11 angļu, 3 krievu valodā. Darbam pievienoti 4 pielikumi. Noslēguma darba galvenie rezultāti: Pirmajā darba daļā tika veikta uzņēmuma finanšu analīze, veikta ēdināšanas nozares analīze, kā arī tika konstatētas 3 problēmas, kas ietekmē uzņēmuma efektivitāti. Otrajā daļā autore analizē ēdiena piegādes industriju pasaulē un Latvijā. Trešajā darba daļā, balstoties uz pirmās daļas konstatētajam problēmām, autore izveidoja 3 priekšlikumus un veica priekšlikumu finanšu aprēķinus. Noslēguma darba bibliogrāfiskais apraksts: Petrovska, P., Lāce, N. (2020). Ēdināšanas pakalpojumu uzņēmuma darbības efektivitātes paaugstināšanas projekts. Bakalaura darbs. Rīga: RTU, IEVF, UIVI, bakalaura profesionālā studiju programma «Uzņēmējdarbība un vadīšana» 75 lpp.
Keywords Efektivitāte, finanšu analīze, ēdināšanas pakalpojumi
Keywords in English Efficiency, financial analysis, catering company
Language lv
Year 2020
Date and time of uploading 18.05.2020 15:21:21