| Form of studies |
Professional Bachelor |
| Title of the study programm |
Entrepreneurship and Management |
| Title in original language |
Ēdināšanas pakalpojumu uzņēmuma darbības efektivitātes paaugstināšanas projekts |
| Title in English |
Project for Increasing the Performance Efficiency of a Catering Company |
| Department |
22000 Faculty of Engineering Economics and Management |
| Scientific advisor |
Nataļja Lāce |
| Reviewer |
Mg. oec. A. Matisone, Latvijas riska kapitāla asociācijas izpilddirektore |
| Abstract |
Bakalaura darba autors: Patrīcija Petrovska
Bakalaura darba zinātniskais vadītājs: Profesore Dr.oec. Nataļja Lāce
Bakalaura darba temats: Ēdināšanas pakalpojumu uzņēmuma darbības efektivitātes paaugstināšanas projekts
Bakalaura darbs uzrakstīts latviešu valodā, to veido ievads, 3 daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 75 lpp., tajā iekļauti 44 attēli, 29 tabulas, 11 formulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 15 avoti latviešu, 11 angļu, 3 krievu valodā. Darbam pievienoti 4 pielikumi.
Noslēguma darba galvenie rezultāti: Pirmajā darba daļā tika veikta uzņēmuma finanšu analīze, veikta ēdināšanas nozares analīze, kā arī tika konstatētas 3 problēmas, kas ietekmē uzņēmuma efektivitāti. Otrajā daļā autore analizē ēdiena piegādes industriju pasaulē un Latvijā. Trešajā darba daļā, balstoties uz pirmās daļas konstatētajam problēmām, autore izveidoja 3 priekšlikumus un veica priekšlikumu finanšu aprēķinus.
Noslēguma darba bibliogrāfiskais apraksts: Petrovska, P., Lāce, N. (2020). Ēdināšanas pakalpojumu uzņēmuma darbības efektivitātes paaugstināšanas projekts. Bakalaura darbs. Rīga: RTU, IEVF, UIVI, bakalaura profesionālā studiju programma «Uzņēmējdarbība un vadīšana» 75 lpp. |
| Keywords |
Efektivitāte, finanšu analīze, ēdināšanas pakalpojumi |
| Keywords in English |
Efficiency, financial analysis, catering company |
| Language |
lv |
| Year |
2020 |
| Date and time of uploading |
18.05.2020 15:21:21 |