Form of studies |
Professional Bachelor |
Title of the study programm |
Human Resource Management |
Title in original language |
"Restorāna personāla kvalifikācijas pilnveidošanas projekts" |
Title in English |
"Project on Improvement of Restaurant Personnel Qualification" |
Department |
Institute of Business Engineering and Management |
Scientific advisor |
Sandra Reinfelde |
Reviewer |
Līga Kamola, docente (prakt.), Mg.oec. |
Abstract |
Diplomprojekta darba autors: Ginta Pētersone
Diplomprojekta darba zinātniskais vadītājs: Mg.psych. Sandra Reinfelde
Diplomprojekta darba temats: Restorāna personāla kvalifikācijas pilnveidošanas projekts
Diplomprojekta darbs rakstīts latviešu valodā, to veido ievads, 3 daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 68 lpp., tajā iekļauti 11 attēli un 2 tabulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 19 avoti 17 latviešu un 2 angļu valodā. Darbam pievienoti 6 pielikumi.
Diplomprojekta darba galvenie rezultāti: Veikta restorāna personāla apmācības procesa analīze un noteikti trūkumi. Izpētīti teorētiskie materiāli. Piedāvāti divi alternatīvi projekti darbinieku kvalifikācijas celšanai. Izstrādāti viesmīļa amata standarti. Piedāvāts mentoringa norises plāns un mentoringa procesa vadlīnijas.
Diplomprojekta darba bibliogrāfiskais apraksts: Pētersone G.: Restorāna personāla kvalifikācijas pilnveidošanas projekts Diplomprojekts/ G. Pētersone, S. Reinfelde.- Rīga: RTU, UIVI TIN, Diplomprojekta profesionālā studiju programma “Cilvēku resursu vadīšana”, 2019. – 68. lpp. |
Keywords |
Kvalifikācijas celšana, mentorings, amata standarti |
Keywords in English |
Qualification improvement, mentoring, job standards |
Language |
lv |
Year |
2019 |
Date and time of uploading |
18.05.2019 12:28:25 |