Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language “Satiksmes plūsmas analīze Valmieras pilsētā” (“Autoceļa A2 Rīga – Sigulda – Igaunijas robeža (Veclaicene) posma pārbūve”)
Title in English “Analysis of Traffic Flow in Valmiera” (“Reconstruction of Road A2 Riga – Sigulda – Estonian Border (Veclaicene) Section")
Department 24100 Institute of Transport Infrastructure Engineering
Scientific advisor Juris Smirnovs
Reviewer piedāvājumu sagatavošanas speciāliste - inženiere, I,Karpenko, AS "A.C.B."
Abstract Bakalaura darba tēma ir „Satiksmes plūsmas analīze Valmieras pilsētā”. Darbā tika analizēta Valmieras pilsētas satiksmes plūsmas un tās kvalitātes atbilstība esošajai pilsētas ielu infrastruktūrai. Satiksmes kvalitātes līmeņa noteikšanai izvēlēts ielu tīkls, kur veikta satiksmes skaitīšana un iegūto datu apstrāde pēc kā iegūts kopējais satiksmes plūsmas novērtējums Valmieras pilsētā un piedāvāti iespējamie risinājumi. Bakalaura darbs sastāv no 65 lpp., 22 tabulām un 43 attēliem. Inženierprojektā izstrādāts ceļa pārbūves projekts „Autoceļa A2 Rīga – Sigulda – Igaunijas robeža (Veclaicene) posma pārbūve”. Projekta mērķis bija uzlabot satiksmes organizācijas un drošības līmeni, kā arī uzlabot lietusūdens atvadi. Projekta risinājums paredz pilnu ceļa seguma konstrukcijas izbūvi, esošo teritoriju rekultivāciju, trases plāna koriģēšanu, kā arī uzstādīt jaunus satiksmes organizācijas tehniskos līdzekļus atbilstoši valsts būvnormatīviem un standartiem. Inženierprojekts sastāv no 104 lpp., 12 tabulām, 17 attēliem un 14 rasējumiem.
Keywords Satiksmes plūsma, analīze, Valmiera
Keywords in English Traffic Flow, Analysis, Valmiera
Language lv
Year 2018
Date and time of uploading 30.12.2018 12:54:39