Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Transport Systems Engineering
Title in original language Gaisa kuģu parka tehniskās apkopes materiālu un detaļu nodrošināšanas procedūru izpēte lidojumu drošuma uzturēšanai.
Title in English Studying the Procedure of Material and Part Supply for Aircraft Fleet Maintenance to Ensure Flight Safety.
Department
Scientific advisor Mārtiņš Kleinhofs
Reviewer Profesors Vladimirs Šestakovs
Abstract ANOTĀCIJA Maģistra drabā " Gaisa kuģu parka tehniskās apkopes materiālu un detaļu nodrošināšanas procedūru izpēte lidojumu drošuma uzturēšanai." Izstrādāts ar mērķi izpētīt aviācijas uzņēmuma MagneticMRO noliktavas darbības aprēķinus un noliktavas optimizēšanu. Darba pirmajā daļā tiek aplūkota noliktavu saimniecība un krājumu vadība, kas ietver noliktavu iekārtošanu, uzturēšanu un izmaksas, krājumu plānošanu un to izvietošanu noliktavā. Otrajā daļā tiek veikts noliktavs detaļu aprēķins un izmaksu noteikšana, līdz ar to plānojot noliktavu varam noteikt kopējās uzturēšans izmaksas.Tāpat tiek apskatītas celšanas un noliktavas transportēšanas mehanizācijas līdzekļi. Aprakstīti dažādi kraušanas mehānismi, to priekšrocības, kā arī tiek veikta palešu veidu aprēķini. Tālāk pēc ATA nodaļām galvenie noliktavā izmantotie detaļu aprēķini izsaka kopējo naudas plūsmu, lai vieglāk varētu parādīt un pēc tam optimizēt kopējās naudas plūsmas prasības.Tā pat arī ievērot droša lidojuma prasības. Darba kopējais apjoms ir 108 lappuses. Tas sastāv no 14 attēliem, 12 tabulām, 64 formulām, 23 izmantotajiem literatūras avotiem.
Keywords GAISA KUĢU PARKA TEHNISKĀS APKOPES MATERIĀLU UN DETAĻU NODROŠINĀŠANAS PROCEDŪRU IZPĒTE LIDOJUMU DROŠUMA UZTURĒŠANAI
Keywords in English Studying the Procedure of Material and Part Supply for Aircraft Fleet Maintenance to Ensure Flight Safety
Language lv
Year 2018
Date and time of uploading 21.05.2018 11:10:28