Form of studies |
Bachelor |
Title of the study programm |
Entrepreneurship and Management |
Title in original language |
Ēdināšanas uzņēmuma pakalpojumu sniegšanas kvalitātes novērtēšana |
Title in English |
Assessment of the quality of the provision of catering company services |
Department |
22000 Faculty of Engineering Economics and Management |
Scientific advisor |
Ieva Andersone |
Reviewer |
Doktorante Ilze Zariņa |
Abstract |
Anotācija
Bakalaura darba autors: Viktorija Bogačova
Bakalaura darba zinātniskais vadītājs: Docente Dr.oec.Ieva Andersone
Bakalaura darba temats: Ēdināšanas uzņēmuma pakalpojumu sniegšanas kvalitātes novērtēšana
Bakalaura darbs rakstīts latviešu valodā, to veido ievads, divas daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 54 lpp., tajā iekļauti 4 attēli, 17 tabulas, 3 formulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 14 avoti latviešu, 14 avoti krievu valodā. Darbam pievienoti 3 pielikumi.
Bakalaura darba galvenie rezultāti: Darbā ir novertēta kvalitāte ēdinašanas uzņēmumām International Jūrmala.Bija izmantoti tris metodes: ekspertu metode, servqual un QFD matricas metode.Rezultāta restorānam kvalitāte ir videja līmeni. Kvalitate bija novertēta no dažadam pusem, kur var redzēt vajas un stipras puses restorānu kvalitātē.
Bakalaura darba bibliogrāfiskais apraksts: Bogačova V. (2018) Ēdināšanas uzņēmuma pakalpojumu sniegšanas kvalitātes novērtēšana Bakalaura darbs/ V. Bogačova, I. Andersone. –Rīga: RTU, UIVI IUV, bakalaura akadēmiskā studiju programma “Uzņēmējdarbība un vadīšana” 54 lpp. |
Keywords |
kvalitāte, kvalitātes novērtēšana |
Keywords in English |
quality, valued quality |
Language |
lv |
Year |
2018 |
Date and time of uploading |
15.05.2018 17:28:42 |