Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Engineering of Regional Development and Urban Economics
Title in original language “Sporta infrastruktūras pilnveidošana Nīcas novada Bernātos un tās ietekme uz reģiona attīstību”
Title in English "Improvement of Sports Infrastructure at Bernāti, Nīca Municipality, and its Impact on Regional Development
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor Prakt. doc. U.Kamols
Reviewer Asoc.prof. I. Judrupa
Abstract Bakalaura darba “Sporta infrastruktūras pilnveidošana Nīcas novada Bernātos un tās ietekme uz reģiona attīstību” autore ir Elīna Aldermane, darba vadītājs ir Pr. Doc., Mg. oec., Dipl, oec., Uldis Kamols. Bakalaura darba mērķis ir noteikt risinājumus sporta infrastruktūras pilnveidošanai Bernātos, lai uzlabotu iedzīvotāju dzīves kvalitāti, Nīcas novada atpazīstamību un veicinātu sadarbību ar Liepājas pilsētu un tās reģiona pašvaldībām. Darba teorētiskajā daļā tiek apskatīts sporta nozares raksturojums un attīstības dokumentos izstrādātie virzieni reģiona attīstībai. Analītiskajā daļā tiek apkopoti Nīcas novada un Bernātu ciema raksturojošie rādītāji un raksturota reģiona sporta nozares esošā situācija. Projekta/aprēķina daļā tiek sniegti priekšlikumi sporta infrastruktūras pilnveidošanai un noteikta tās ietekme uz reģiona attīstību. Darba noslēgumā ir sniegti būtiskākie secinājumi un priekšlikumi. Bakalaura darba apjoms ir 70 lapas, tas ietver 6 tabulas, 13 attēlus un 6 pielikumus.
Keywords Bernāti, reģions, sporta infrastruktūra, lauku teritorijas attīstība, rekreācija
Keywords in English Bernāti, region, sports infrastructure, development of rural area, recreation
Language lv
Year 2017
Date and time of uploading 25.05.2017 20:48:45