Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Bachelor
Title of the study programm Entrepreneurship and Management
Title in original language Jauna produkta attīstības jaunuzņēmumā
Title in English New product development for start-up
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor Vladimirs Šatrevičs
Reviewer Deniss Ščeulovs
Abstract Farmonjon Akmalov, Jauna produkta izstrādi Start-up uzņēmumam: Bakalaura darbs / F. Akmalov, Dr.oec. Vladimirs Šatrevičs - Rīga: Rīgas Tehniskā universitāte, Inženierekonomikas un vadības fakultāte, ārvalstu studentu departaments, "Uzņēmējdarbība un vadīšana" bakalaura programma, 2017. Bakalaura darbs ir uzrakstīts angļu valodā. Bakalaura darba apjoms ir 67 lapas (pielikumi nav iekļauti). Tas sastāv no ievada, analītiskās un praktiskās daļas, secinājumiem un priekšlikumiem, Bibliogrāfiju veido 28 avoti. Analītiskā daļa ietver četras apakšdaļas. Esošo konkurentu izpēte un analīze Drone piegādes tirgū. Ir izskaidrota lielo uzņēmumu tehnoloģija un infrastruktūra, turklāt piedāvāts kā īstenot esošās stratēģijas priekšrocības Start-up uzņēmumam. Praktiskajā daļā autors izveido prasības un noteikumus nepeiciešamos atverot jaunu Drone piegādes uzņēmumu. Izstrādāti veidi, kā attīstīt augstas kvalitātes pakalpojumus un novatoriskās tehnoloģijās. Autors apspried produktu attīstības stratēģijas un metodes, kā iegūt konkurences priekšrocības salīdzinājumā ar esošajiem konkurentiem, ņemot vērā nepieciešamie Bezpilota Transportlīdzekļu īpašības un sākotnējus ieguldījumus. Bakalaura darbs sastāv no 22 attēliem, 5 tabulām un 1 formula.
Keywords Product development, start-up, new startup, Drones, Unmanned Aerial Vehicles, UAV, Unmanned Aerial System, UAS, Drone delivery, Air delivery, Prime air delivery.
Keywords in English Product development, start-up, new startup, Drones, Unmanned Aerial Vehicles, UAV, Unmanned Aerial System, UAS, Drone delivery, Air delivery, Prime air delivery.
Language eng
Year 2017
Date and time of uploading 24.05.2017 11:12:52