Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Organization and Management of International Economic Relations
Title in original language “Latvijas pārtikas nozares analīze un Latvijas konditorejas uzņēmumu attīstīšanas iespējas Vācijā un Lielbritānijā”
Title in English “Analysis of the Food Industry in Latvia and Development Opportunities for Latvian Pastry Producing Enterprises in Germany and in the United Kingdom”
Department 22314 Department of International Business, Transport Economics and Logistics
Scientific advisor I. Jurgelāne
Reviewer Doc. I.Pucens
Abstract Maģistra darbu „ Latvijas konditorejas uzņēmumu darbības paplašināšanas iespējas Vācijā un Lielbritānijā” maģistra grāda starptautisko ekonomisko sakaru vadīšanā ir izstrādājusi studente Agate Dūče. Maģistra darbs sastāv no 3 nodaļām. Teorētiskās, analītiskās un projekta daļas. Maģistra darba teorētiskajā daļā apkopoti Latvijas un ārvalstu autoru teorētiskie atzinumi par uzņēmējdarbības attīstības iespēju plānošanu un īstenošanu. Analītiskajā daļā veikta Latvijas miltu konditorejas nozares analīze, kā arī izpētīta Lielbritānijas un Vācijas Latvijas pārtikas nozare un noskaidrots, kura no tām ir pievilcīgāka Latvijas uzņēmumu darbības uzsākšanai un attīstībai tajā. Projekta daļā izstrādātas galvenās vadlīnijas Latvijas konditorejas uzņēmuma darbība uzsākšanai un attīstībai Lielbritānijā. Maģistra darba apjoms ir 100 lpp., kur iekļauti 29 tabulas, 28 attēli un 3 pielikumi, kā arī 68 bibliogrāfiskā saraksta vienības.
Keywords Pārtikas nozare, konditorejas uzņēmumi, attīstība, Lielbritānija, Vācija
Keywords in English Food industry, pastry producing enterprises, development, the United Kingdom, Germany
Language lv
Year 2016
Date and time of uploading 16.12.2016 12:31:50