Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Civil Engineering
Title in original language "Iekštelpu apdares risinājumi, to pielietojums"; diplomprojekts "Tautas nama renovācija Daugavas prospektā 34, Ikšķilē"
Title in English "Indoor Finishing Solutions and their Implementation"; Diploma Project "Culture House Renovation in the Prospectus of Daugava, Ikšķile"
Department 24000 Faculty of Civil Engineering
Scientific advisor M.Vilnītis
Reviewer N.Toropovs
Abstract Anotācija Diplomdarbs sastāv no divām daļām – pētījuma daļas un inženierprojekta. Diplomdarba pētījuma daļas tēma ir ‘’Iekštelpu apdares risinājumi, to pielietojums’’ un inženierprojekta tēma ir ‘’Tautas nama renovācija Daugavas prospektā 34, Ikšķilē’’. Pētījuma daļā tiek aprakstīts par jau esošajiem apdares materiāliem un to pielietojumu iekštelpās, lai rastu ieskatu un izpratni par iekštelpu remonta un rekonstrukcijas materiāliem un to izstrādi. Par bāzes punktu tiek izmantoti labi pāzistamie KNAUF kompānijas izstrādātie produkti, un to profesionālais pielietojums iekštelpās. Kā arī tiek apskatīti jaunākie iekštelpu materiāli, un to rūpnieciski norādītais pielietojums iekštelpās. Inženierprojekta daļā tiek aprakstīts ēkas konstruktīvais risinājums, apdares pielietojums, inženiertehniskais nodrošinājums, būvdarbu veikšanas organizācija, aprakstīti darba drošības, un apkārtējās vides aizsardzības jautājumi. Darba gaitā aprakstīta būvlaukuma aprīkojuma un izmantotās būvtehnikas parametri, veikti nepieciešamie resursu aprēķini un izstrādāts ekonomiskais pamatojums. Inženierprojektā ietilpst detalizēts būvdarbu tehnoloģijas apraksts par darbu veidiem, un darba aizsardzības un drošības pasākumu prasībām.
Keywords Jānis Baltruns
Keywords in English Janis Baltruns
Language lv
Year 2016
Date and time of uploading 15.06.2016 11:30:16