Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Master
Title of the study programm Computerised Control of Electrical Technologies
Title in original language "Apkures, ventilācijas un gaisa kondicionēšanas intelektuālo sensoru vadības sistēmu izpēte, izstrāde un analīze Biznescentra ēkā"
Title in English "Research, development and analysis of the HVAC intellectual sensor control system for Business centre building"
Department Faculty Of Computer Science Information Tehnology And Energy
Scientific advisor Igors Uteševs
Reviewer Aivars Pumpurs
Abstract Maģistra darba veikti pētījumu par mikroklimata intelektuālo sensoru vadības sistēmu ar izpēte, izstrāde un analīze, ka objektu teikt ņemts Duntes Biroji Biznesam. Darbā tiek aprakstīts mikroklimata automatizācijas biroja telpas. Darbā teorētiskajā daļā aprakstīti automatizācijas sistēmas principi mikroklimata iekārtas, klimata parametri, apkopoti dažādi sensori, aprakstīti dažādi vadības algoritmi. Praktiskajā nodaļā detalizēti aprakstīta automātikas vadība uz PID regulatoru un pētīta netieša loģika, veikti attiecīgi mikroklimata aprēķini, Ir izstrādāts mikroklimata parametru modelis Matlab vide ar fuzzy logic kontrolleru. Darba kopējais apjoms ir 60 lappuses. Satur 32 attēlus, 3 tabulas, atsauces uz 32 informācijas avotiem.
Keywords netieša loģika kondicioners matlab PID-regulators ventilācija apkure HVAC
Keywords in English fuzzy loģika kondicioner matlab PID-regulator ventilation HVAC
Language lv
Year 2016
Date and time of uploading 30.05.2016 11:26:05