Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Business Logistic
Title in original language „Krājumu vadības pilnveidošanas iespējas lauksaimniecības mašīnu, iekārtu un to piederumu vairumtirdzniecības nozares uzņēmumos Latvijā”
Title in English “Improvement of inventory management in agricultural machinery, equipment and supplies wholesale companies in Latvia”
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor D.Solovjovs
Reviewer Asoc.prof. V.Skribans
Abstract Bakalaura darba autors Norberts Ramanauskis izstrādāja darbu, kura temats ir „Krājumu vadības pilnveidošana lauksaimniecības mašīnu, iekārtu un to piederumu vairumtirdzniecības nozarē”. Bakalaura darba mērķis ir krājumu vadības pilnveidošanas iespējas lauksaimniecības mašīnu, iekārtu un to piederumu vairumtirdzniecības nozares uzņēmumos Latvijā. Pirmajā dāļā autors ir raksturojis lauksaimniecības tehnikas, mašīnu un iekārtu nozares uzņēmumu darbību, šo nozari ietekmējošos faktorus un uzņēmumu attīstības tendences Latvijā, noteicis svarīgākos tirgus dalībniekus, kā arī loģistikas procesu nozīmi šīs nozares uzņēmumos. Otrajā daļā autors ir aprakstījis un analizējis nozares uzņēmumu pasūtījuma procesa un krājumu vadības raksturojošos radītājus, kā arī noteiktu krājumu lomu nozares uzņēmumos. Otrajā daļā autors arī norāda pasūtījuma procesa un krājumu vadības trūkumus nozares uzņēmumā Trešajā daļā autors sniedz risinājumus pasūtījuma procesa un krājumu vadības problēmām, balstoties uz SVID analīzes un nākotnes pieprasījuma prognozes rezultātiem Bakalaura darbs sastāv no trīs nodaļām, tā apjoms ir 71 lapaspuses. Tajā ir iekļauti 20 attēli un 29 tabulas 11 formulas un 22 bibliogrāfiskā saraksta vienības.
Keywords Krājumu vadība, pasūtījuma procesa pilnveidošana
Keywords in English Inventory managment, order process improvment
Language lv
Year 2016
Date and time of uploading 13.05.2016 09:23:57