Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Business Logistic
Title in original language „Starpniecības pakalpojumu izmantošana starptautiskajās kravu piegādēs”
Title in English “Use of intermediary services in international cargo deliveries”
Department 22000 Faculty of Engineering Economics and Management
Scientific advisor J.Kuškins
Reviewer Lekt.A.Starčenko
Abstract Bakalaura darba "Starpniecības pakalpojumu izmantošana starptautiskajās kravu piegādēs" autors ir Emīls Gods, zinātniskais vadītājs Lektors Mg.oec. J.Kuškins. Pētījuma gaitā tiek aplūkota loģistikas uzņēmumu darbība starptautiskajās kravu piegādēs. Bakalaura darba pirmajā daļā ir apskatīta starpnieku pakalpojumu izmantošanas nepieciešamība kravu piegādēs, kā arī tiek apskatīts transporta nozares raksturojums un starpnieku darbības loģistikas ķēdē. Bakalaura darba otrajā daļā tiek veikta starpnieku darbību analīze, tiek veiktas un analizētas aptuvenās transportēšanas izmaksas un nepilnības, kā arī apskatītas kravu transportēšanas nepilnības, izmantojot multimodālos kravu pārvadājumus. Balstoties uz otrajā daļā veikto analīzi un nepilnību noteikšanu, noslēguma daļā tiek piedāvāts aplūkot aptuvenās transportēšanas izmaksu attīstības iespējas, kā arī tiek piedāvāts aplūkot komunikācijas un darba plānošanas attīstības iespējas. Bakalaura darbs sastāv no 3 nodaļām, tā apjoms ir 60 lappuses. Tajā iekļauti 21 attēli, 6 tabulas. Darbā izmantotas 39 bibliogrāfiskā saraksta vienības.
Keywords Starpniekloģistika, starpnieki, starpniecība. kombinētie kravu pārvadājumi, starpnieku darbību analīze, kravu transportēšanas raksturojums
Keywords in English Intermediaries,operation of the intermediaries, multimodal freight transportation optimization possibilities for both the approximate transportation expenses and communication and work organization.
Language lv
Year 2016
Date and time of uploading 12.05.2016 22:10:20