Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Railway Transport
Title in original language Šķirotavas stacijas Rīga-Preču parka darba tehnoloģiskais process
Title in English Technological process of Riga-Precu yard work of Skirotava station
Department
Scientific advisor Dipl.inž. Ļubova Kirillova
Reviewer SIA LDZ "Cargo", Kravu pārvadājumu statistikas nodaļas vecākā statistiķe Ļubova Pučinska
Abstract Bakalaura darba mērķis ir darba efektivitāte ar parka Rīga-Preču vidējās tonnāžas konteineriem, kas attiecas pie šķirotavas stacijas Šķirotava. Darba pirmajā daļā ir apskatīti Rīgas Preču kravu terminala darba tehnoloģija. Otrajā daļa ir apskatīti stacijas darba tehniskais un ekspluatācijas raksturojums, komerciālā darba organizācijas pamati. Trešajā daļa, konteinieru nodaļas darba orģanizēšana,informācija par kravas vagonu pienākšanu un nosūtīšanu.Ceturtaja daļa ir aprēķināti diennakts konteineru plūsmas, vagonu apgrozījums. Tika veikti aprēķini, kas saistīti ar piebraucamo sliežu ceļu-pašizmaksa, peļņa, rentabilitāte. Bakalaura darbā ir izmantota metodiskā un ekonomiskā literatūra, interneta avoti, kā arī dzelzceļa materiāli.
Keywords Bakalaura darba mērķis ir darba efektivitāte ar vidējas tonnāžas konteineriem,izklāsts par Rīga-Preču termināla darba tehnoloģija un konteineru punkta apstrādes tehnoloģiju.
Keywords in English Bachelor work is work efficiency by mid-tonnage containers, an outline of the Riga-working technology goods terminal point and container processing technology.
Language lv
Year 2015
Date and time of uploading 26.01.2015 13:28:55