Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transportation Engineering
Title in original language "Rīgas sabiedriskā transporta ērtības līmeņa noteikšana"; inženierprojekts "Skolas ielas rekonstrukcija Durbē no Sporta ielas līdz Raiņa ielai"
Title in English "Determination of Public Transport Level of Service in Rīga" Engineering Design Project "Reconstruction of Skolas Street from Sporta Street till Raiņa Street in Durbe"
Department 24100 Institute of Transport Infrastructure Engineering
Scientific advisor J.Smirnovs
Reviewer J.Bidzāns
Abstract Bakalaura darba nosaukums ir „RĪGAS SABIEDRISKĀ TRANSPORTA ĒRTĪBAS LĪMEŅA NOTEIKŠANA”. Darba mērķis ir noteikt konkrētam ielas posmam sabiedriskā transporta ērtības līmeni un ceļa ērtības līmeni Bakalaura darba apjoms ir 97 lapaspuses, tajā iekļauti 29 attēli un 17 tabulas, 10 pielikumi. Bakalaura darba inženierdaļas projekta nosaukums ir „SKOLAS IELAS REKONSTRUKCIJA DURBĒ NO SPORTA IELAS LĪDZ RAIŅA IELAI”.Projekta mērķis ir nodrošināt perspektīvajai satiksmes intensitātei atbilstošu ceļā segumu un drošības līmeni, kā arī nodrošināt velobraucēju satiksmi un uzlabot kopējo ielas komforta līmeni. Bakalaura darba inženierdaļas projekta apjoms ir 80 lapaspuses, tajā iekļauti 16 attēli, 15 rasējumi un 22 tabulas, 1 pielikums. Kopējais bakalaura darba (ar inženierprojektu) apjoms: izpētes un aprēķinu daļa 177 lapaspuses., 15 rasējumi, 39 tabulas, 45 attēli, 11 pielikumi. Sējuma kopā iesietas 238 lapas.
Keywords Sabiedriskais transports
Keywords in English Public transport
Language lv
Year 2014
Date and time of uploading 27.05.2014 15:35:12