Graduate papers
  
Description of the graduate paper
Form of studies Professional Bachelor
Title of the study programm Transport Systems Engineering
Title in original language Transportu uzņēmuma „Baltic Cargo Latvia” ražošanas jaudu palielināšana ar mērķi paaugstināt tā darbības efektivitāti.
Title in English Enhancement of Productive Capacities of Transport Company “Baltic Cargo Latvia” with the Aim to Increase its Efficiency.
Department
Scientific advisor Aloizs Lešinskis
Reviewer Viktors Feofanovs
Abstract Bakalaura darba temats ir transporta uzņēmuma Baltic Cargo Latvia ražošanas jaudu palielināšana ar mērķi paaugstināt tā darbības efektivitāti. Darba mērķis ir paaugstināt firmas darbības efektivitāti, izpētot un dodot priekšlikumus klīnisko pētījumu un medikamentu pārvadāšanai, lai pārvadājumu laikā tiktu ievērotas visas reglamentējošās prasības, kas attiecas uz temperatūras režīmiem, un medikamentiem nezustu to ķīmiskās iedarbības īpašības. Medikamentu un klīnisko pētījumu pārvadāšanā ievērot temperatūras un vides īpatnības ir ļoti būtiski, jo tad tiek garantēts, ka, medikamentiem nonākot pie patērētāja, tie nebūs zaudējuši iedarbības efektivitāti. Medikamentu un klīnisko pētījumu transportēšanai tika projektēts Dacia dokker furgons ar siltumizolācijas virsbūvi, kas tika veidots no mūsdienīgiem materiāliem, un kravas telpa aprīkota ar temperatūras uzturēšanas un fiksēšanas ierīcēm. Pēc darba aprēķinu rezultātiem ir redzams, ka temperatūras uzturēšanas ierīces spēs uzturēt vajadzīgo temperatūru, tajā pašā laikā nepatērējot daudz enerģijas, un izmantotie materiāli atbilst medikamentu pārvadāšanas prasībām. Kā arī kopējās projekta izmaksas nav lielas un atmaksāsies, jo nebūs jāpērk speciālas termokastes, kas bija vienreizlietojamas. Darbs rakstīts latviešu valodā. Aprakstošās daļas apjoms sastāda 62 lpp., kas sastāv no četrām daļām. Darbā ir iekļauti 28 attēli un 13 informatīvas tabulas.
Keywords Transporta uzņēmuma Baltic Cargo Latvia ražošanas jaudu palielināšana
Keywords in English Enhancement of Productive Capacities of Transport Company Baltic Cargo Latvia
Language lv
Year 2014
Date and time of uploading 20.05.2014 11:15:39