Studiju veids |
maģistra profesionālās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Visaptverošā kvalitātes vadība |
Nosaukums |
"Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas pilnveide uzņēmumā "Zaļais dārzs" |
Nosaukums angļu valodā |
"Improvement of Food Safety Assurance in "Green Garden" Ltd" |
Struktūrvienība |
22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte |
Darba vadītājs |
Mg.oec. Maira Sapata |
Recenzents |
Mg.oec. Jānis Pildavs |
Anotācija |
Bindmane A. Pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas pilnveide uzņēmumā „Zaļais dārzs”: Maģistra darbs A.Bindmane, M.Sapata. – Rīga: IEVF RKI Kvalitātes tehnoloģijas katedra maģistra profesionālo studiju programma „Visaptverošā kvalitātes vadība” , 2012. – 87 lpp.
Maģistra darbs rakstīts latviešu valodā, to veido trīs daļas, secinājumi un priekšlikumi. Darba apjoms ir 87.lpp., tajās iekļauti 8 attēli un 11 tabulas. Bibliogrāfiskajā sarakstā ietverti 37 avoti latviešu un 1 angļu valodā. Darbam pievienots 1 pielikums.
Darba mērķis ir pilnveidot pārtikas drošuma kvalitāti.
Pirmajā darba daļā pētīti autoru viedokļi par HACCP sistēmas būtiskumu, un lietderīgumu uzņēmumā. Aprakstīti galvenie principi secīgu bīstamību identificēšanai un to novēršanā.
Otrajā darba daļā aprakstīta uzņēmuma darbība, attīstība un ietekmējošie ārējās un iekšējās vides faktori, ražošanas tehnoloģiju procesi.
Trešajā darba daļā aprakstīti izstrādātie pārbaudes uzdevumi un to atbilstība paškontroles rokasgrāmatai. Izvirzīti priekšlikumi paškontroles rokasgrāmatas uzturēšanai un procesu pilnveidošanai.
Paškontroles rokasgrāmatas sistēma nodrošina procesu izsekojamību, lai ražotu drošus un kvalitatīvus produktus. Sistēma jāuzrauga, lai varētu atklāt kritiskos punktus un neatbilstības novērst jau ražošanas laikā. |
Atslēgas vārdi |
HACCP, pārtikas drošums, kritiskie kontroles punkti,uzraudzība,pilnveidošana,produktu kvalitāte, |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
HACCP,food safety,critical control poin,supervision,improvement,product quality |
Valoda |
lv |
Gads |
2012 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
05.06.2012 20:52:35 |