Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Tūrisma un rekreācijas vadība
Nosaukums Ilgtspējīga gastronomiskā tūrisma produkta izveide SIA “Namejs JP“
Nosaukums angļu valodā Creation of a Sustainable Gastronomic Tourism Product at SIA “Namejs JP”
Struktūrvienība 0L400 Vadības un sociālo zinātņu centrs
Darba vadītājs Zane Gusta
Recenzents Ilze Grospiņa
Anotācija Darba autors: Viktorija Guļbina Darba temats: Ilgtspējīga gastronomiskā tūrisma produkta izveide SIA “Namejs JP”. Darba veids: Bakalaura darbs Studiju programma: Tūrisma un rekreācijas vadība. Darba zinātniskais vadītājs (-a): Mg.sc.env. Zane Gusta. Darba apjoms: 50 lapaspuses. Pētījuma mērķis: Izstrādāt jaunu, ilgtspējīgu gastronomiskā tūrisma produktu, kas atbilst SIA “ Namejs JP” vajadzībām un veicina tā attīstību Dienvidkurzemes novadā. Pētījuma metodes: Teorētiskā pētījuma metode- literatūras analīze, zinātnisko rakstu un publikāciju izpēte, informācijas apkopošana no interneta resursiem. Empīriska metode- konkurentu salīdzinoša analīze, respondentu anketēšana, interviju veikšana ar nozares pārstāvjiem, datu apkopošana un interpretācija. Darba problēma: Tūrisma gastronomiskā piedāvājums Dienvidkurzemes novadā nav daudzveidīgs un nav ilgtspējīgs. Darba rezultāti: Tiks izstrādāta jauna gastonomiskā ilgtspējīga produkta koncepcija uzņēmumā SIA “Namejs JP”. Darba izmantojamība: Darba rezultāti izmantojami, ieviešot ilgtspēju gastronomiskā tūrisma piedāvājumu SIA “ Namejs JP”. Izstrādātais koncepts var kalpot kā piemērs līdzīgu iniciatīvu attīstībai reģionālā līmenī.
Atslēgas vārdi Tūrisms, gastronomiskais tūrisms, ilgtspējība.
Atslēgas vārdi angļu valodā Tourism, gastronomic tourism, sustainability.
Valoda lv
Gads 2025
Darba augšupielādes datums un laiks 26.05.2025 12:13:01