| Studiju veids |
bakalaura profesionālās studijas |
| Studiju programmas nosaukums |
Tūrisma un rekreācijas vadība |
| Nosaukums |
Ilgtspējīga gastronomiskā tūrisma produkta izveide SIA “Namejs JP“ |
| Nosaukums angļu valodā |
Creation of a Sustainable Gastronomic Tourism Product at SIA “Namejs JP” |
| Struktūrvienība |
0L400 Vadības un sociālo zinātņu centrs |
| Darba vadītājs |
Zane Gusta |
| Recenzents |
Ilze Grospiņa |
| Anotācija |
Darba autors: Viktorija Guļbina
Darba temats: Ilgtspējīga gastronomiskā tūrisma produkta izveide SIA “Namejs JP”.
Darba veids: Bakalaura darbs
Studiju programma: Tūrisma un rekreācijas vadība.
Darba zinātniskais vadītājs (-a): Mg.sc.env. Zane Gusta.
Darba apjoms: 50 lapaspuses.
Pētījuma mērķis: Izstrādāt jaunu, ilgtspējīgu gastronomiskā tūrisma produktu, kas atbilst SIA “ Namejs JP” vajadzībām un veicina tā attīstību Dienvidkurzemes novadā.
Pētījuma metodes: Teorētiskā pētījuma metode- literatūras analīze, zinātnisko rakstu un publikāciju izpēte, informācijas apkopošana no interneta resursiem. Empīriska metode- konkurentu salīdzinoša analīze, respondentu anketēšana, interviju veikšana ar nozares pārstāvjiem, datu apkopošana un interpretācija.
Darba problēma: Tūrisma gastronomiskā piedāvājums Dienvidkurzemes novadā nav daudzveidīgs un nav ilgtspējīgs.
Darba rezultāti: Tiks izstrādāta jauna gastonomiskā ilgtspējīga produkta koncepcija uzņēmumā SIA “Namejs JP”.
Darba izmantojamība: Darba rezultāti izmantojami, ieviešot ilgtspēju gastronomiskā tūrisma piedāvājumu SIA “ Namejs JP”. Izstrādātais koncepts var kalpot kā piemērs līdzīgu iniciatīvu attīstībai reģionālā līmenī. |
| Atslēgas vārdi |
Tūrisms, gastronomiskais tūrisms, ilgtspējība. |
| Atslēgas vārdi angļu valodā |
Tourism, gastronomic tourism, sustainability. |
| Valoda |
lv |
| Gads |
2025 |
| Darba augšupielādes datums un laiks |
26.05.2025 12:13:01 |