Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Loģistikas sistēmu un piegādes ķēdes vadība
Nosaukums Integrētās biznesa plānošanas Ieviešana mazumtirdzniecībā
Nosaukums angļu valodā Integrated Business Planning Implementation in Retail
Struktūrvienība 33000 Datorzinātnes, informācijas tehnoloģijas un enerģētikas fakultāte
Darba vadītājs Oksana Kuzņecova
Recenzents Jūlija Petuhova
Anotācija Integrētā biznesa plānošana (IBP) ir izveidojusies vai attīstījusies kā sistēma, ko mazumtirgotāji daudz izmanto, lai uzlabotu vai uzlabotu efektivitāti un veiklību tirgū, kas pastāvīgi mainās. Šis raksts koncentrējas uz mazumtirdzniecības nozares (IBP) pamatelementu izpēti un izpēti. Tas nozīmē sadarbību reāllaikā un lēmumu pieņemšanu, pamatojoties uz datiem. Kopš tā laika ir panākts ievērojams progress plānošanas un prognozēšanas tehnoloģiju jomā. Taču pašreizējā situācijā integrētā biznesa plānošana (IBP), šķiet, nav saistīta ar parasto uzņēmuma darbību, tāpēc tradicionālā (IBP) ir jāizgudro no jauna. Tomēr šķiet, ka tas nav saistīts ar uzņēmuma ikdienas aktivitātēm. Lai efektīvi integrētu tās pārvaldības sanāksmes un ziņošanu darbībās, ir nepieciešams pārveidot parasto (IBP). To darot, vajadzētu būt iespējai izteikt viedokļus skaidrāk, efektīvāk reaģēt uz traucējumiem un atbrīvot plānu laiku, lai strādātu pie stratēģiskiem jautājumiem, un tas viss dos labākus rezultātus.
Atslēgas vārdi Atslēgas vārdi: finanšu plānošana, pieprasījuma un piedāvājuma plānošana, pārdošanas un operāciju plānošana, krājumu vadība un piegādes ķēdes kontrole.
Atslēgas vārdi angļu valodā Keywords: Financial Planning, Demand and Supply Planning, Sales & Operations Planning, Inventory Management, and Supply Chain Control.
Valoda eng
Gads 2024
Darba augšupielādes datums un laiks 02.06.2024 23:53:59