Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšana
Nosaukums Eiropas Savienības tiesiski ekonomiskā regulējuma ietekmes novērtējums uz nekustamā īpašuma tirgus attīstību Eiropā
Nosaukums angļu valodā Assessment of the impact of the legal and economic regulation of the European Union on the development of the real estate market in Europe
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Rashmi Jaymin Sanchaniya
Recenzents Kristīne Fedotova
Anotācija Maģistra darbā pētīta Eiropas Savienības nekustamā īpašuma sektora juridiskā un ekonomiskā regulējuma ietekmes attīstības struktūra un tiek novērtēta Eiropas Savienības negatīvā ietekme uz valsts ekonomiku. Maģistra darba mērķis ir izvērtēt nekustamo īpašumu darījumu veikšanas vienkāršību un politikas efektivitāti, lai piesaistītu investorus Eiropas nekustamo īpašumu tirgum, kā arī analizēt pašreizējo nekustamo īpašumu tirgus struktūru. Pētījumā tiek izcelti faktori, kas stimulē darījumu izaugsmi, kā arī tiek meklētas iespējas, kā juridiskās un ekonomiskās struktūras nekustamā īpašuma industrijā padarīt elastīgas, izmantojot valdības likumu, centrālās uzraudzības politikas un iesaistot privātās organizācijas un finanšu institūcijas. Pašreizējā nekustamā īpašuma tirgū ir nepieciešams novērst šo problēmu un pārvarētu izaicinājumus, lai sasniegtu pozitīvāku rezultātu. Maģistra darbā tiek atbildēts uz pētījuma jautājumiem par nekustamā īpašuma juridisko un ekonomisko regulējumu Eiropas Savienībā: (1) kāds ir juridiskā un ekonomiskā regulējuma ietekmes faktors uz nekustamo īpašumu industriju Eiropas Savienībā? (2) kā Eiropas nekustamā īpašuma tirgus vērtības palīdz piesaistīt jaunas investīcijas un iespējas Eiropas Savienības nekustamā īpašuma tirgū? (3) kā radīt pozitīvu vidi jauniem investoriem un nodrošināt vērtīgus resursus informācijas iegūšanai par jaunām iespējām Eiropas Savienībā? (4) kā tiek piemērota un izplatīta bezriska ieguldījumu juridiskā un ekonomiskā politika Eiropas Savienībā? Maģistra darbā tiek izmantotas dažādas metodoloģijas, piemēram, kvalitatīvās un kvantitatīvās metodes. Kvalitatīvā metode tiek izmantota literatūras apskata izstrādei un gadījuma analīzei par juridisko un ekonomisko regulējumu, kas tiek piemērots nekustamā īpašuma tirgū globālā mērogā. Kvantitatīvajā metodē tiek izmantotas tiešsaistes pārskatu struktūras, piemēram, vērtīgas ekspertu atsauksmes, tiešsaistes semināri un tiešsaistes intervijas ar ekspertiem. Vērtīgie dati tiek iegūti no pirmā posma un izmantojot aprakstošo faktoru analīzi, lai izveidotu vērtīgu, rezultātos balstītu struktūru un sniegtu efektīvus juridiskos un ekonomiskos risinājumus. Maģistra darbs sastāv no ievada, analītiskās daļas, teorētiskās daļas, praktiskās daļas, secinājumiem un priekšlikumiem par nekustamā īpašuma juridisko un ekonomisko regulējumu Eiropas tirgū. Darba apjoms ir 102 lappuses, 40 attēli, 5 tabulas, 93 atsauces un 1 pielikums. Atslēgas vārdi: Eiropas Savienības juridiskais un ekonomiskais regulējums, investīciju struktūra un valdības struktūra nekustamā īpašuma tirgum.
Atslēgas vārdi Eiropas Savienības juridiskais un ekonomiskais regulējums, investīciju struktūra un valdības struktūra nekustamā īpašuma tirgum.
Atslēgas vārdi angļu valodā European legal and economic framework, Investment structure and Government structure for the Real Estate market.
Valoda eng
Gads 2024
Darba augšupielādes datums un laiks 31.05.2024 08:01:30