Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Kiberdrošības inženierija
Nosaukums Digitālo kriminālistikas rīku un metožu novērtējums maziem un vidējiem uzņēmumiem
Nosaukums angļu valodā Digital Forensics Tools and Methods Assessment for Small and Medium Size Enterprise
Struktūrvienība 33000 Datorzinātnes, informācijas tehnoloģijas un enerģētikas fakultāte
Darba vadītājs Rūta Pirta-Dreimane
Recenzents Henrihs Gorskis
Anotācija Šis darbs ir vērsts uz digitālās kriminālistikas jomu mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) jomā, lai novērtētu pašreizējo situāciju, identificētu problēmas un piedāvātu praktiskus risinājumus kiberdrošības noturības uzlabošanai. Izmantojot digitālo kriminālistikas rīku, metodoloģiju un procedūru analīzi, pētījums atklāj nepilnības un nepilnības, kas ir izplatītas MVU kriminālistikas praksē. ieskats identificētajos izaicinājumos, uzsverot mērķtiecīgas iejaukšanās nepieciešamību. ir formulēti ieteikumi, lai risinātu problēmas un uzlabotu MVU drošību pret kiberdraudiem. Šī disertācija var kalpot kā projekts, lai ieviestu jauninājumus, sadarbotos un nepārtraukti uzlabotu kritiskos aktīvus digitālā laikmeta sarežģītības apstākļos.
Atslēgas vārdi digitālā kriminālistika, mazie un vidējie uzņēmumi (MVU), kiberdrošība, reaģēšana uz incidentiem, kriminālistikas rīki.
Atslēgas vārdi angļu valodā digital forensics, small and medium enterprises (SMEs), cybersecurity, incident response, forensic tools.
Valoda eng
Gads 2024
Darba augšupielādes datums un laiks 23.05.2024 13:01:49