Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Aviācijas transports
Nosaukums Analīze par automatizācijas un robotikas ietekmi noliktavu darbībā uz produktivitāti un izmaksu ietaupījumu
Nosaukums angļu valodā Analysis of the impact of automation and robotics in warehouse operations on productivity and cost savings
Struktūrvienība 31000 Būvniecības un mašīnzinību fakultāte
Darba vadītājs Viktors Gutakovskis
Recenzents Leonīds Vinogradovs
Anotācija Automātikas un robotikas ietekme uz noliktavu darbībām ir palielinājusies interese un uzmanība piegādes ķēdes vadības jomā. Šī pētniecība cenšas izpētīt automatizācijas pieņemšanas daudzdimensionālās dimensijas noliktavu iestatījumos, mērķējot uzskaidrot tās ietekmi uz darbības efektivitāti, izmaksu ietaupījumiem un tehnoloģisko integrāciju. Balstoties uz visaptverošu literatūras pārskatu, kas ietver akadēmiskos rakstus, nozares ziņojumus un uzticamas avotus, pētījums izskata noliktavu automatizācijas tehnoloģiju attīstību, no modernās robotikas līdz mākslīgā intelekta vadītajām sistēmām. Ar kvantitatīvās analīzes un empirisko izpēti pētījums izvērtē automatizācijas konkrētos ietekmes rādītājus, piemēram, darbaspēka produktivitāti, inventāra apgrozījumu, pasūtījumu izpildi un aprīkojuma izmantošanu.
Atslēgas vārdi Noliktavas vadības sistēma; Noliktavas operācijas; automatizācija un robotika; Krājumu vadība; Izmaksu ietaupījumi.
Atslēgas vārdi angļu valodā Warehouse Management System; Warehouse Operations; Automation and Robotics; Inventory Management; Cost Savings.
Valoda eng
Gads 2024
Darba augšupielādes datums un laiks 20.05.2024 21:41:57