Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Būvuzņēmējdarbības un nekustamā īpašuma vadīšana
Nosaukums Tehnoloģiju koncepcija starptautiskajā nekustamo īpašumu tirgū kā jauna stratēģiska pieeja īpašuma pārvaldīšanas procesā
Nosaukums angļu valodā Concept of Technology in the international real estate market as a new strategical approach in the property management process
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Kristīne Fedotova
Recenzents Rashmi Jaymin Sanchaniya
Anotācija Maģistra darbs Tehnoloģiju koncepcija starptautiskajā nekustamā īpašuma tirgū kā jauna stratēģiskā pieeja īpašuma pārvaldīšanas procesā. Šī maģistra darba mērķis ir, kā tehnoloģiju attīstība ir mainījusi pasaules nekustamā īpašuma tirgus pārvaldības procesu un kā tehnoloģiskā attīstība ir mainījusi Indijas ekonomikas klientu uzvedību, nekustamā īpašuma firmu stratēģijas un tirgus darbību. Tehnoloģiju integrācija Indijas nekustamo īpašumu tirgū ir izrādījusies mainīga īpašuma pārvaldības uzņēmumos. Tas uzlabo efektivitāti, pārredzamību un visu ieinteresēto personu pieredzi. Digitālās tehnoloģijas, datu analīze un savienotās sistēmas ir mainījušas to, kā ieinteresētās personas mijiedarbojas ar nozari. Tika veikta Protech faktoru salīdzinoša analīze Vācijas un Indijas nekustamo īpašumu nozarē, lai noteiktu jomas turpmākiem uzlabojumiem. Promocijas darba izpētes jautājumi ir: RQ1- Kādi ir iemesli Protech tehnoloģiju pieaugošajai izmantošanai tradicionālajā nekustamo īpašumu nozarē? RQ2-. Kā Protech var ietekmēt ieinteresētās personas un citus faktorus Indijas nekustamā īpašuma tirgū? RQ3 — Ar kādām iespējām un izaicinājumiem saskaras nekustamā īpašuma nozare saistībā ar tehnoloģiju sasniegumiem visā pasaulē? Pētījums ir strukturēts atbilstoši Universitātes vadlīnijām un sadalīts trīs nodaļās: Ievads, Teorētiskā daļa un Praktiskā daļa. Ievadā tiek apspriesta tēma, mērķi, uzdevumi, pētījuma jautājumi, metodoloģija, struktūra un sekas. Analītiskajā daļā tiek apskatīta Indijas nekustamo īpašumu nozare, tostarp nekustamā īpašuma uzņēmumi, jauni Protech uzņēmumi, tirgus lielums, tirgus tendences, investīcijas, Protech tehnoloģija un kritiskie notikumi. Teorētiskajā daļā tiek pētīts Gurugram gadījuma pētījums un tā izaugsme, pateicoties Protech tehnoloģijai, likumiem, vadībai, reģistrācijas procesam un Vācijas nekustamo īpašumu nozares gadījuma izpētei. Tajā analizēti arī faktori, kas ietekmē ieviešanas stratēģijas nozarē. Praktiskajā daļā ir sniegts pārskats par izmantoto metodoloģiju, būtiskiem atklājumiem un analīzes rezultātiem, izmantojot aptaujas datus. Noslēgumā apkopoti pētījuma rezultāti un sniegti ieteikumi. Darbā ir 114 lappuses, 5 tabulas, 52 attēli un 1 formula. Bibliogrāfiskajos avotos ir 75 atsauces angļu valodā, un tajā ir 3 pielikumi.
Atslēgas vārdi INDIJAS NEKUSTAMĀ ĪPAŠUMA NOZARES, PROTECH, BLOKĶĒDE, MĀKSLĪGAIS INTELEKTS, VIRTUĀLĀ REALITĀTE, LIETU INTERNETS UN BIM (ĒKU INFORMĀCIJAS MODELĒŠANA)
Atslēgas vārdi angļu valodā INDIAN REAL ESTATE INDUSTRY, PROTECH, BLOCKCHAIN, ARTIFICIAL INTELLIGENCE, VIRTUAL REALITY, INTERNET OF THINGS AND BIM (BUILDING INFORMATION MODELING)
Valoda eng
Gads 2024
Darba augšupielādes datums un laiks 17.01.2024 16:48:23