Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums "Dabas resursu otrreizējas izmantošanas problemātikas aktualitātes ceļu būvniecībā" ("Pašvaldības autoceļu B28 , A11 un A10 posmu pārbūve")
Nosaukums angļu valodā "Actuality of natural resources reuse problematics in road construction" ("Reconstruction of municipal roads B28, A11 and A10 sections")
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs Juris Smirnovs
Recenzents Atis Zariņš
Anotācija Bakalaura darbs ar inženierprojektu sastāv no divām daļām – pirmā daļa ir bakalaura darbs, otrā daļa ir inženierprojekts. Bakalaura darba tēma “Dabas resursu otrreizējās izmantošanas problemātikas aktualitātes ceļu būvniecībā”. Bakalaura darbs izstrādāts ar mērķi sniegt ieskatu un analizēt dabas resursu otrreizējās izmantošanas problemātiku ceļu būvniecībā Latvijā, fokusējoties uz vides ilgtspēju un ekonomisko efektivitāti. Inženierprojekta nosaukums ir “Pašvaldības ceļu B28, A11 un A10 posmu pārbūve”. Inženierprojekts izstrādāts ar mērķi uzlabot satiksmes kvalitāti. Darbā ietilpst esošās situācijas izvertējums, 3 variantu salīdzināšana, aprēķins ceļa segai, trasei un darba apjomam laika un naudas izteiksmē, pilns darba apraksts un tehniskie rasējumi. Bakalaura darba ar inženierprojektu apjoms – 165 lpp, 28 attēli un 31 tabulas. Grafiskajā daļa ir 20 rasējumi. Izmantoto literatūras avotu skaits – 57.
Atslēgas vārdi Dabas resursu otrreizējās izmantošanas problemātikas aktualitātes ceļu būvniecībā
Atslēgas vārdi angļu valodā Actuality of natural resources reuse problematics in road construction
Valoda lv
Gads 2023
Darba augšupielādes datums un laiks 16.12.2023 15:45:10