Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Būvniecība
Nosaukums "Atvērta tipa ledus halles laukums koka karkasa jumta konstrukcija", ( Pētn.daļa "Ārējās vides ietekme uz CLT konstrukciju būvniecības procesā")
Nosaukums angļu valodā "Timber frame roof structure of open type ice rink area", (Research "Influence of external environment on CLT structure during construction process")
Struktūrvienība 24000 Būvniecības inženierzinātņu fakultāte
Darba vadītājs Pēteris Supe
Recenzents Jānis Kuļikovskis
Anotācija Bakalaura darba nosaukums “Ārējās vides ietekme uz CLT konstrukciju būvniecības procesā”. Inženierprojekta nosaukums “Atvērtā tipa ledus halles laukums koka karkasa jumta konstrukcija” Pētnieciskās nodaļas ietvaros (bakalaura daļa) darba mērķis ir veikt izpēti, kā ārējā vide ietekmē krusteniski līmēto paneļu (CLT) konstrukciju būvniecības procesu, kādi ir iespējamie konstrukcijas pasargāšanas risinājumi un veikt šo risinājumu analītisku salīdzināšanu. Darba veikts salīdzinājums, lai novērtētu, kādas ir nepieciešamās izmaksas katram no nosegšanas veidiem, kā tas ietekmē būvniecības tempu. Inženierprojekta ietvaros tiek izstrādāts projekts atvērta tipa jumta konstrukcijai, kas paredzēta no līmētā koka konstrukcijas, un kalpo kā atvērtā tipa ledus halle. Darba kopējais apjoms ir 161 lpp., kas ietver 55 attēlus, 14 tabulas. Kopā tiek izmantoti 68 literatūras avoti. Grafisko daļu veido 14 rasējumi
Atslēgas vārdi CLT, Krusteniski līmētā koksne
Atslēgas vārdi angļu valodā CLT, Cross laminated timber
Valoda lv
Gads 2023
Darba augšupielādes datums un laiks 14.06.2023 21:43:05