Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Būvniecība
Nosaukums "Daudzstāvu dzīvojamā ēka", (Pētn.daļa "Daudzstāvu koka ēkas starpstāvu pārseguma konstruktīvā risinājuma analīze")
Nosaukums angļu valodā "Multi-storey residential building", ( Research "Analysis of floor’s structure for multi-storey timber building")
Struktūrvienība 24000 Būvniecības inženierzinātņu fakultāte
Darba vadītājs Dmitrijs Serdjuks
Recenzents Elīna Barone
Anotācija Diplomdarbs sastāv no divām daļām: pētnieciskās un inženierprojekta daļas. Bakalaura pētījuma daļa Bakalaura pētījuma daļā ir apskatīti starpstāvu pārsegumi – CLT paneļi, CLT un betona kompozītmateriāls un ribotais starpstāvu pārsegums – aprēķināts labākais variants. Pētījums sastāv no literatūras apskata - CLT vispārējā informācija, paneļu izgatavošana, ugunsdrošība un apskats par jumta konstrukcijām, vertikālajām nesošajām konstrukcijām un starpstāvu pārseguma veidiem. Šajā darbā ir 5 nodaļas, ievads, variantu salīdzinājums un secinājumi, kā arī iekļauti 34 attēli, 14 tabulas un 30 literatūras avoti. Atslēgas vārdi: CLT, TCC, starpstāvu pārsegums, betons. Inženierprojekts Darbā ir apskatīta daudzdzīvokļu ēka Dreiliņos, Mazā Robežu iela 4. Inženierprojekts sastāv no 5 nodaļām – arhitektūra un objekta tehniskais raksturojums, būvkonstrukciju daļa, būvdarbu veikšanas organizācija un tehnoloģija un darba aizsardzība un ugunsdrošības pasākumi un ekonomiskais pamatojums. Darbā tika aprēķinātas slodzes uz ēku – sniega, vēja slodze un pašsvars. Būvkonstrukciju daļā tika aprēķināts – jumta kopne, mūris, starpstāvu pārsegums, pamatu plātne un pāļi, kā arī aprēķināta pamatu sēšanās. Darbā aprakstīta būvdarbu izpilde, darba aizsardzības pasākumi un vides aizsardzība būvobjektā. Inženierprojekta daļā ir 5 nodaļas, 24 attēli, 14 tabulas un 14 literatūras avoti.
Atslēgas vārdi CLT, TCC, starpstāvu pārsegums, betons
Atslēgas vārdi angļu valodā CLT, TCC, intermediate storey slab, concrete
Valoda lv
Gads 2023
Darba augšupielādes datums un laiks 13.06.2023 10:11:33