Studiju veids |
bakalaura profesionālās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Uzņēmējdarbība un vadīšana |
Nosaukums |
Piena pārstrādes uzņēmuma SIA „ELPA” darbības pilnveidošanas projekts |
Nosaukums angļu valodā |
Dairy company "ELPA" Ltd. performance development project |
Struktūrvienība |
22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte |
Darba vadītājs |
Dr.oec., prof. V.Jurēnoks |
Recenzents |
Dr.oec., prof. K.Didenko |
Anotācija |
Diplomprojekta tēma ir „Piena pārstrādes uzņēmuma SIA „ELPA” darbības pilnveidošanas projekts”.
Lai uzņēmums spētu konkurēt pastāvošajā tirgū, gūt pozitīvus finanšu rezultātus un sasniegtu savus izvirzītos mērķus, tam ir jāmāk noreaģēt uz dažādām izmaiņām, kas var būt gan drauds, gan jaunas iespējas. Lai uzņēmums būtu gatavs šādiem pavērsieniem, tam laikus jāsagatavojas, pirms tam apzinoties savas stiprās un vājās puses, un jāiepazīstas ar saviem konkurentiem.
Uzņēmumam nepieciešams izstrādāt darbības pilnveidošanas projektu, kas kalpos kā attīstības plāns, lai sasniegtu savus mērķus.
Darbs sastāv no 5 daļām. Tā pirmajā daļā ir veikta uzņēmuma SIA Elpa patreizājās darbības analīze.
Otrajā aprēķinu daļā izstrādāta ražošanas procesa efektivitātes un produkcijas virzības tirgū stratēģija.
Trešajā tehnoloģiskajā daļā tiek prognozēti nākamo periodu realizācijas apjomi.
Savukārt ceturtajā daļā ir izstrādāt darba aizsardzības sistēma.
Piektajā daļā ir grafiskie attēli.
Darba gaitā tika izmantotas vēsturiskās un loģiskās pieejas metodes, analītiskās un salīdzinošās metodes, statistiskās salīdzināšanas un ekonomiskās prognozēšanas metodes, kā arī grafiskā metode.
Darbs izpildīts latviešu valodā uz 114 lappusēm, iekļautas 22 tabulas un 28 attēli. Darbā izmantoto literatūras avotu skaits – 28 un pievienoti pielikumi uz 8 lappusēm. |
Atslēgas vārdi |
Piena pārstrādes uzņēmuma SIA „ELPA” darbības pilnveidošanas projekts |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
Dairy company "ELPA" Ltd. performance development project |
Valoda |
lv |
Gads |
2012 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
07.01.2012 11:38:56 |