Studiju veids |
bakalaura profesionālās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Uzņēmējdarbība un vadīšana |
Nosaukums |
Apgrozāmo aktīvu pārvaldīšanas pilnveidošanas projekts pārtikas ražošanas uzņēmumā |
Nosaukums angļu valodā |
Project for Improvement of Working Capital Management in a Food Production Company |
Struktūrvienība |
22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte |
Darba vadītājs |
Guna Ciemleja |
Recenzents |
Sandra Bāliņa |
Anotācija |
Bakalaura darba autors: Paulis Ernests Lauznis
Bakalaura darba zinātniskais vadītājs: asoc. profesors, Dr. oec. Guna Ciemleja. Bakalaura darba temats: Apgrozāmo aktīvu pārvaldīšanas pilnveidošanas projekts
pārtikas ražošanas uzņēmumā
Bakalaura darbs uzrakstīts latviešu valodā, to veido ievads, 3 daļas, secinājumi un
priekšlikumi. Darba apjoms ir 73 lpp., tajā iekļauti 8 attēli, 31 tabulas, 13 formulas. Izmantotās literatūras un avotu sarakstā ietverti: 16 avoti latviešu un 18 avoti .angļu valodā. Darbam pievienoti 9 pielikumi.
Bakalaura darba galvenie rezultāti: Autors izstrādāja risinājumus uzņēmuma kredītpolitikas ieviešanai un krājumu pārvaldības sistēmas ieviešanai. Tika izstrādāti kredītpolitikas noteikumi, atliktā maksājuma izvērtējums un debitoru grupēšanas kritēriji. Kā atbilstošākā sistēma SIA “KALVE Coffee” krājumu pārvaldībai tika izvēlēta “Horizon”. Autors noteica sistēmas ieviešanas ieguvumus, izmaksas un aprakstīja krājumu pārvaldības procesu, izmantojot “Horizon” sistēmu.
Bakalaura darba bibliogrāfiskais apraksts: Lauznis, P. E., Ciemleja, G. (2023). Apgrozāmo aktīvu pārvaldīšanas pilnveidošanas projekts pārtikas ražošanas uzņēmumā. Bakalaura darbs. Rīga: RTU, IEVF, profesionālā bakalaura studiju programma “Uzņēmējdarbība un vadība” 73 lpp.
Atslēgas vārdi: Apgrozāmie aktīvi, krājumi, debitori, kredītpolitika. |
Atslēgas vārdi |
Apgrozāmie aktīvi, krājumi, debitori, kredītpolitika. |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
Current assets, inventory, debtors, credit policies. |
Valoda |
lv |
Gads |
2023 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
29.05.2023 10:01:09 |