Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums "Vienlīmeņu ceļu mezglu drošības un satiksmes kvalitātes līmeņi, to novērtēšanas metodes" ("Valsts reģionālā autoceļa P79 Koknese - Ērgļi posma km 6,50-10,00 pārbūve")
Nosaukums angļu valodā „ Levels of single- level road junction safety and traffic convenience, their methods of assessment” ("Reconstruction of the state regional road P79 Koknese - Ergli section from 6,50 km to 10,00 km")
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs Juris Smirnovs
Recenzents Normunds Kalniņš
Anotācija Bakalaura darbs “Vienlīmeņu ceļu mezglu drošības un satiksmes kvalitātes līmeņi, izvērtējumu metodes” sastāv no divām daļām – pētnieciskās daļas un inženierprojekta – un ir izstrādāts atbilstoši darba uzdevumam. Šajā darbā ir pagaidām aplūkota tikai pētnieciskā daļa. Lai veiktu vienlīmeņu ceļu mezgla analīzi un aprēķinātu satiksmes kvalitātes līmeņus rastu risinājumus, ieteikumus, uzlabojumus , bakalaura pētnieciskajā daļa tiek aplūkoti un analizēti procesi. Tiek sīkāk izpētīta satiksmes intensitātes uzskaite, ceļa satiksmes negadījumu iespējamības koeficients, satiksmes kvalitātes līmeņa iegūšana izmantojot AutoCAD Infraworks programmu. Pētniecisko daļu noslēdzot, tiek sniegti ieteikumi un secinājumi par aplūkotajiem krustojumiem un iegūtajiem rezultātiem. Inženierprojekts paredz valsts reģionālā autoceļa P79 Koknese – Ērģļi km 6.50 – 10.00 pārbūvi. Pārbūves posma garums 3500 metri. Inženierprojekta izveidē tika ievēroti nepieciešamie Latvijas valsts standarti un būvnormatīvi kā arī citi autoceļu projektēšanai saistošie normatīvie akti. Bakalaura darba (ar inženierprojektu) apjoms: 148 lpp. izpētes un aprēķinu daļa; 24 lpp. rasējumi
Atslēgas vārdi Vienlīmeņu ceļu mezglu drošības analīze, satiksmes kvalitātes līmeņi, izvērtējumu metodes
Atslēgas vārdi angļu valodā Safety analysis of single-level road junctions, traffic quality levels, assessment methods
Valoda lv
Gads 2022
Darba augšupielādes datums un laiks 14.12.2022 15:13:34