Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Uzņēmējdarbības loģistika
Nosaukums “Pārtikas e-komercijas jomas uzņēmumu darbības uzlabošanas iespējas”
Nosaukums angļu valodā “Improvement opportunities for food e-commerce industry”
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Valērijs Skribans
Recenzents “GEFCO Baltic” SIA Pārdošanas un projektu vadītājs Baltijā A.Kotļars
Anotācija Bakalaura darba autors Linards Daugavietis izstrādāja darbu, kura temats ir „ Pārtikas e-komercijas jomas uzņēmumu darbības uzlabošanas iespējas”. Bakalaura darba mērķis ir izpētīt pārtikas e-komercijas jomas uzņēmumu darbības procesus un sniegt priekšlikumus to uzlabošanai un pilnveidošanai. Pētījuma joma ir pārtikas e-komercija un tās attīstība mūsdienu apstākļos. Covid-19 krīzes laikā mājsaimniecības tiek aicinātas neiepirkties klātienē, kā arī kopumā šo un citu faktoru dēļ mainās cilvēku paradumi. Šie aspekti ir veiksmīgs faktors jaunu uzņēmumu izveidei un attīstībai, un šobrīd ir vērojams šādu pakalpojumu pieplūdums. Lai šāds uzņēmums varētu veiksmīgi darboties ir nepieciešams uzlabot tā esošos procesus, lai tiktu saglabāta konkurētspēja. Darbs sastāv no trim nodaļām. Pirmajā nodaļā aplūkota informācija, kas raksturo tēmas aktualitāti, e-komerciju raksturojošos teorētiskos aspektus un tās situāciju Latvijā. Darba otrajā nodaļā analizēti loģistikas procesi un saimnieciskās darbības procesi uzņēmumā “X”, bet trešajā nodaļā tiek aprakstīti potenciālie risinājumi loģistikas un saimnieciskās darbības procesu uzlabošanai. Bakalaura darbs sastāv no 3 daļām, tā apjoms ir 78 lappuses. Tajā ir iekļauti 27 attēli, 8 tabulas. Darbā izmantotas 68 izmantotās literatūras un avotu saraksta vienības.
Atslēgas vārdi e-kommercija, pārtikas e-komercija, loģistikas procesi, piegāde
Atslēgas vārdi angļu valodā e-commerce, food e-commerce, logistics proceses, delivery
Valoda lv
Gads 2021
Darba augšupielādes datums un laiks 14.12.2021 13:17:40