Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Inženiertehnika, mehānika un mašīnbūve
Nosaukums Ātras simulācijas modelis kopņu analīzei.
Nosaukums angļu valodā Fast simulation model for analysis of roof truss.
Struktūrvienība 25600 Mehānikas un mašīnbūves institūts
Darba vadītājs Sabīne Upnere
Recenzents Olga Kononova
Anotācija Mūsdienās daudzas rūpnieciskās ēkas sastāv no tradicionālām tērauda sekcijām, kas ir projektētas un izstrādātas ar standarta pieejām. Šīs struktūras ir smags un ļoti dārgas struktūras. Kopņu sistēmām jābūt konstruētām tā, lai tām būtu pietiekama izturība un stingrība, lai izklīstu vēja slodzi, sniega slodzi, kravu. Šajā darbā, Jumta kopņu struktūra ar L tipa šķērsgriezums ir izvēlēts un analizēts, izmantojot Design software ANSYS. Tā kā Finite Element metode ir labākā metode, lai analizētu 3D tērauda struktūru, lai uzzinātu Stress, deformācija darbojas uz kopnes struktūru, mainot leņķi sadaļā un slodzes, kas iedarbojas uz struktūru. Simulācijas rezultāti Jumta kopņu struktūra tiek izmantota, lai attīstītu surogātts modeli, izmantojot Kedro Software. Izstrādājot reālā laika surogāttāju, un mēs pētām vairāku rezultātu ietekmi, izstrādājot atšķirīgus modeļus no līdzīgiem datiem. Vēlāk tie var palīdzēt mums uzlabot dažādus simulācijas modeļus, lai iegūtu perfektu modeli, kā vienu doto ievades parametriem.
Atslēgas vārdi Kopņu sistēmas, strukturālā analīze, surogātts modeli, Finite Element metode, Kedro Software, ANSYS software.
Atslēgas vārdi angļu valodā Truss systems, Structural Analysis ,Surrogate Model, Finite Element Method, Kedro Software, ANSYS software.
Valoda eng
Gads 2021
Darba augšupielādes datums un laiks 18.01.2021 09:59:47