Studiju veids |
bakalaura profesionālās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Uzņēmējdarbības loģistika |
Nosaukums |
“Noliktavu procesu novērtējums pārtikas ražošanas uzņēmumos" |
Nosaukums angļu valodā |
“Warehouse Process Evaluation in Food Manufacturing Companies” |
Struktūrvienība |
22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte |
Darba vadītājs |
Alla Starčenko |
Recenzents |
“GEFCO Balti” SIA Baltijas reģiona jūras, gaisa, dzelzceļa un lielgabarītu pārvadātāju departamenta direkt. R.Pļavnieks |
Anotācija |
Bakalaura darba autore Linda Lelle izstrādājusi darbu, kura temats ir “Noliktavu procesu novērtējums pārtikas ražošanas uzņēmumos”. Bakalaura darba mērķis ir izstrādāt rekomendācijas noliktavu procesu pilnveidošanai pārtikas ražošanas uzņēmumos. Bakalaura darbs sastāv no trīs daļām. Pirmajā daļā autore analizē statistikas datus par pārtikas ražošanas nozari Latvijā, tiek apskatīta noliktavu klasifikācija, kā arī noliktavu procesi un produktu plūsmas raksturojums. Otrajā daļā tiek raksturoti analizējamie pārtikas ražošanas uzņēmumi un to telpu izkārtojums. Tiek arī veikts noliktavu darbības efektivitātes novērtējums un aprakstīts servisa līmenis uzņēmumos. Trešajā daļā autore sniedz rekomendācijas noliktavu procesu pilnveidošanai, ieviešot noliktavu vadības sistēmas uzņēmumos un piedāvāti risinājumi noliktavu telpu optimizēšanas iespējas.
Bakalaura darbs sastāv no 3 daļām, tā apjoms ir 64 lappuses. Tajā ir iekļauti 13 attēli un 16 tabulas. Darbā izmantotas 28 izmantotās literatūras un avotu saraksta vienības. |
Atslēgas vārdi |
noliktavas procesi, optimizācija, noliktavu vadības sistēmas, Pareto, servisa līmenis |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
warehouse processes, optimization, warehouse management systems, pareto, service level |
Valoda |
lv |
Gads |
2020 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
14.12.2020 07:20:01 |