Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transporta sistēmu inženierija
Nosaukums Rīgas pilsētas sabiedriskā transporta maršrutu tīkla modernizācija.
Nosaukums angļu valodā Modernizing the Network of Riga City Public Transport Routes.
Struktūrvienība 25100 Aeronautikas institūts
Darba vadītājs Viktors Feofanovs
Recenzents Mg.sc.ing.,asistente J. Soldatova
Anotācija Bakalaura darbs ar projekta daļu “Rīgas pilsētas sabiedriskā transporta maršrutu tīkla modernizācija”. Rīgas tehniskā universitāte, Mašīnzinību, Transporta un Aeronautikas fakultāte. Kopā darbs sastāv no 78 lapaspusēm. Darbā ir 15 attēli, 26 tabulas, 7 pielikumi, 26 formulām un 30 avoti latviešu, angļu, čehu un krievu valodās. Darbs sastāv no ievada, četrām daļām, secinājumiem un pielikumiem. Darba mērķis ir izvērtēt izpētīt SIA “Rīgas satiksmes” esošus resursus un pamatojoties uz tiem veikt maršrutu tīkla modernizāciju, kurā pamatā ir CO2 emisijas samazinājums. Darba rezultātā vienā autobusu maršrutā sasniegts emisijas samazinājums, aizvietojot to ar trolejbusu. Savukārt apkalpošanas izmaksas palielināja uz 50%. Attīstot un paplašinot elektrotransporta izmantošanu izmaksā uz vienu transporta vienības nobraukto kilometru jāsamazinās. Nepieciešams atrast analogu dīzeļģeneratoram, lai minimizēt vai vispār izvairīties no emisijas ka arī samazināt izmaksas.
Atslēgas vārdi trolejbuss, autobuss, Rīgas satiksme, sabiedriskais transports, elektrotransports, maršrutu tīkls, aizvietošana.
Atslēgas vārdi angļu valodā trolleybus, bus, Rigas satiksme, public transport, electric transport, route network, substitution.
Valoda lv
Gads 2020
Darba augšupielādes datums un laiks 15.06.2020 13:38:05