Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Elektronika
Nosaukums Jaudas faktora korektora, kas darbojas ar vairākām komutācijas frekvencēm, izpēte
Nosaukums angļu valodā Study of Power Factor Corrector Operating at Multiple Switching Frequencies
Struktūrvienība 13300 Mikroviļņu inženierijas un elektronikas institūts
Darba vadītājs Deniss Stepins
Recenzents Māris Tērauds
Anotācija Darbā apskatīta daudzkomutācijas frekvences pieejas izmantošana pārtrauktā režīmā vadīšanas režīma (DCM) jaudas koeficienta korektori (PFC), lai samazinātu vadīto elektromagnētisko emisijas (EME). Daudzkārtējas komutācijas frekvences darbības ietekme uz kopējo harmoniku PFC ieejas strāvas kropļojumi (THD), jaudas koeficients, veiktie EME līmeņi un efektivitāte ir detalizēti izpētīts darbs. DCM PFC tiek pētīts, izmantojot modelēšanu un analītiski. DCM PFC veiktspēja ar daudzkomutācijas frekvences pieeju tiek salīdzināta ar ka ar klasisko komutācijas frekvences modulāciju. Daži padomi efektīvākai tiek ierosināta DCM PFC daudzkomutācijas frekvences pieeja. Promocijas darbs ir uzrakstīts angļu valodā un sastāv no 50 lappusēm, 31 attēla, 4 tabulām, 25 atsauces.
Atslēgas vārdi pārslēgšanas frekvence, jaudas koeficienta korekcija, emisijas, frekvences modulācija, harmonisko kropļojumi.
Atslēgas vārdi angļu valodā switching frequency, power factor correction, emissions, frequency modulation, harmonic distortion.
Valoda eng
Gads 2020
Darba augšupielādes datums un laiks 07.06.2020 12:40:17