Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Uzņēmējdarbība un vadīšana
Nosaukums Ūdens attīrīšanas jaunuzņēmuma attīstības iespēju novērtējums Indijā
Nosaukums angļu valodā Assessment of Development Opportunities for a Water Purification Start-up in India
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Vladimirs Šatrevičs
Recenzents asoc. prof. I. Voronova
Anotācija Šajā pētījumā autors analizēja un novērtēja pašreizējo ūdens krīzi Indijā un izstrādāja uzņēmējdarbības plānu ar ilgtspējīgām un efektīvām tehnoloģijām, lai palīdzētu cilvēkiem risināt ar ūdeni saistītās problēmas ikdienā, t.i., uzņēmums plāno izveidot nevalstisku organizāciju. Pētījums izstrādāts uzņēmējdarbības plāns ūdens saglabāšanai un atkārtotai izmantošanai ilgtspējīgā veidā. Pētniecības daļa ietver Business Model kanvas, SWOT analīzi, PESTEL Analīzi, Porter 's Spēku analīzi kopā ar Naudas Plūsmu, Tīro Tagadnes Vērtību (NPV), Iekšējo rentabilitātes rādītāju (IRR). Saskaņā ar rezultātiem, kas iegūti, aprēķinot peļņu un zaudējumus, NPV un IRR šis plāns šķiet dzīvotspējīgs. Acīmredzot ar biznesa plāns nākotnē var būt efektīv, kas dos ieguvums arī sabiedrībai kopumā.
Atslēgas vārdi ūdens krīzi Indijā, nevalstisku organizāciju, Business Model kanvas, SWOT analīzi, PESTEL analīzi, Porter 's Spēku analīzi, Naudas Plūsmu, Tīro Tagadnes Vērtību (NPV), Iekšējo rentabilitātes rādītāju (IRR).
Atslēgas vārdi angļu valodā Water Crisis India, Non-Governmental Organization, Business model canvas, SWOT analysis, PESTEL Analysis, Porter’s Five Force Analysis, Cash flow projection, Net Present Value (NPV), Internal Rate of Return (IRR).
Valoda eng
Gads 2020
Darba augšupielādes datums un laiks 14.05.2020 10:17:40