Studiju veids |
bakalaura akadēmiskās studijas |
Studiju programmas nosaukums |
Vadīšana starptautiskos uzņēmumos |
Nosaukums |
Produkta iepakojuma analīze bio produktiem |
Nosaukums angļu valodā |
Analysis of Product Packaging Design for Bio-Products |
Struktūrvienība |
01B00 Rīgas Biznesa skola |
Darba vadītājs |
Jānis Grēviņš |
Recenzents |
|
Anotācija |
Šī bakalaura darba nosaukums ir “Produkta iepakojuma analīze bio produktiem”. Bakalaura darbs is rakstīts angļu valodā. Informācija ir iegūta no rakstiem zinātnisko žurnālos, kuri ir iegūti no interneta resursiem.
Cilvēki katru dienu iepērkas un izvēli veic gan apzināti, gan neapzināti. Lai arī kompānijas cenšas sasniegt klientus caur saziņas tīmekļiem, lai iepazīstinātu klientus ar kompāniju produktiem, lielākā tiesa cilvēkiem par produktiem uzzina ieraugot tos veikalā. Šis pirmais kontakts ar preci ir nozīmīgs, jo tajā īsajā laika posmā notiek vizuālās informācijas apstrāde un tiek izlemts vai tas ir uzmanības piesaistīšanas vērts (neapzināti) un vai ir vērts to pirkt (apzināti). Apvienojot ar aktuālajām globālajām tēmām, arvien vairāk sāk parādīties cīņa pret klimata izmaiņām. Tiek meklēti veidi, kā pārstrādāt iepakojumus produktiem, lai mazinātu globālo piesārņojumu. Kompānijām ir svarīgi saprast, kas notiek tajā īsajā brīdī, kas arī reizē ir bakalaura darba izpētes jautājums – kuru vizuālo faktoru klienti ierauga pirmo, kuri vizuālie faktori ietekmē klientu uztveri, kā katrs faktors klientus ietekmē un kādi faktori iepakojumā izraisa cilvēkos apziņu, ka šis produkts ir „bio“. Darbs ir iedalīts 6 daļās – ievads, literatūras apskats, metadoloģija, pētījumu rezultāti, pētījumu analīze un secinājumi. Bakalaura empīriskā daļa ir balstīta uz aptaujas rezultātiem. Bakalaura darbs sastāv no 37 lapām, 2 tabulām, 1 pielikuma un 8 attēliem. |
Atslēgas vārdi |
Pašapkalpošanās, bio, produktu iepakojums, patērētāju uztvere, iepakojumu vizuālie faktori |
Atslēgas vārdi angļu valodā |
Self-service, bio, product packaging, perception of consumers, visual factors of package |
Valoda |
eng |
Gads |
2020 |
Darba augšupielādes datums un laiks |
23.04.2020 20:47:50 |