Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Uzņēmējdarbība un vadīšana
Nosaukums Jaunuzņēmuma uzsākšanas fenomena novērtējums
Nosaukums angļu valodā Assessment of the Startup Business Phenomenon
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Vladimirs Šatrevičs
Recenzents N. Skakuna
Anotācija Bakalaura darba saturs: Ir rakstīts angļu valodā. Darbs ir 62 lappuses, ieskaitot 14 attēlus, 5 tabulas un 3 formulas. Izmantotās literatūras un avotu saraksts ietver: 51 avotus.. Bakalaura darba galvenie rezultāti: Šī darba galvenais mērķis ir identificēt jaunuzņēmumu efektivitāti, tās izaugsmi gadu gaitā un neveiksmes riskus. Šis pētījums ir sadalīts divās daļās. Pirmajā daļā tā ir klasificēta kā prioritāra sadaļa, kurā uzskaitītas jaunas iespējas jaunuzņēmumiem. Otrā daļa ir jaunuzņēmumu analīze, kā arī aplūkota valsts ekonomiskā labklājība attiecība uz jaunuzņēmumiem. Analizētas iespējas izveidot jaunu biznesu ar inovācijām un paplašināt uzņēmēju redzesloku tuvākajā nākotnē. Bakalaura darba bibliogrāfiskais apraksts: Thapa R. (2019).Uzņēmējdarbības uzsākšanas novērtējums. Bakalaura darbs. Rīga: RTU, IBEM DIBM, bakalaura akadēmiskā studiju programma „Uzņēmējdarbība un vadība”. 62 lappuses.
Atslēgas vārdi Plānošanas process ir biznesa plānošanas vadītājs. Tā ir vadlīnija jaunajiem uzņēmējiem, kas sniedz detalizētu informāciju par tajā ietverto metodoloģiju, investīcijām, plānošanu, risku un peļņu. Tas parāda jums jūsu izvēlēto pasauli. Rāda faktorus, faktorus, kas ietekmē jaunus uzņēmējus, ieguldītājus utt.
Atslēgas vārdi angļu valodā This bachelor thesis consists of ideas, planning, managerial activties and all the required procedure for startup business. It is a guideline for young entrepreneurs providing detailed information regarding all the methodology, investment, planning, risk and profit involved within it. It shows the new oppourtunities in the field of starting a new business and its outcomes. Also, practical survey inside the thesis shows market evaluation, factors affecting new startups, investors and so on.
Valoda eng
Gads 2019
Darba augšupielādes datums un laiks 22.05.2019 15:52:38