Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transporta sistēmu inženierija
Nosaukums Latvijas pārtikas un dzērienu ražošanas uzņēmumu loģistikas sistēmas optimizācija.
Nosaukums angļu valodā Optimizing the Logistics System of Latvian Food and Beverage Production Companies.
Autors Jānis Pēkmanis
Struktūrvienība 25100 Aeronautikas institūts
Darba vadītājs Viktors Feofanovs
Recenzents Asoc.prof, Margarita Urbaha
Anotācija Maģistra darba autors, Jānis Pēkmanis, izstrādāja darbu, kura temats ir “Latvijas pārtikas un dzērienu ražošanas uzņēmumu loģistikas sistēmas optimizācija”. Maģistra darba mērķis ir izpētīt biznesa procesus loģistikas sistēmā, lai palielinātu uzņēmuma peļņu. Maģistra darba pirmajā daļā tiek apskatīta teorija un transporta nozare Latvijā. Tiek analizēta transporta un uzglabāšanas nozares infrastruktūra un to kopējā nozīme tautsaimniecībā. Otrajā daļā tiek pētīta loģistikas uzņēmuma struktūra un transporta daļas būtība loģistikas sistēmā. Tiek apskatīta un analizēta transporta daļas nozīme loģistikas sistēmā, detalizēti izpētīta uzņēmuma transporta pakalpojumu sniegšana un analizēti tās trūkumi. Trešajā daļā tiek piedāvāts ekonomiski aprēķināts izdevīgākais risinājums un tiek piedāvāts jauns modelis loģistikas sistēmu optimizācijā. Maģistra darba nobeigumā ir secinājumi, pamatojoties uz tiem tiek sniegti priekšlikumi loģistikas sistēmas optimizēšanai. Loģistikas optimizācijas rezultātā, tiek sakārtoti un kvalitatīvi izstrādāti procesi, kas ļauj ar augstāku produktivitāti izmantot pieejamos resursus uzņēmumā, kas savukārt ļauj palielināt darbības efektivitāti. Maģistra darbs sastāv no 3 nodaļām, tā apjoms ir 85 lappuses. Tajā ir iekļauti 24 attēli, 23 tabulas, 19 formulas. Darbā izmantotas 31 bibliogrāfiskās saraksta vienības.
Atslēgas vārdi Loģistika. Procesi. Efektivitāte. Transports.
Atslēgas vārdi angļu valodā Logistics. Processes. Efficiency. Transport.
Valoda lv
Gads 2019
Darba augšupielādes datums un laiks 16.05.2019 16:24:02