Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Uzņēmējdarbības loģistika
Nosaukums “Paletizēto kravu maiņas procesa pilnveidošanas iespējas starptautiskajos autopārvadājumos”
Nosaukums angļu valodā “Possibilities for improvement of the pallet freight exchange process in international road transport”
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Dmitrijs Solovjovs
Recenzents Lekt. A.Starčenko
Anotācija Bakalaura darba autore Nadežda Purmale, izstrādāja darbu, kura temats ir “Paletizēto kravu maiņas procesa pilnveidošanas iespējas starptautiskajos autopārvadājumos”. Pirmajā nodaļā tiek apskatīta starptautisko pārvadājumu būtība, kā arī likumdošana, kura reglamentē starptautiskus kravas autopārvadājumus, kurus veic Latvijā reģistrētie uzņēmumi. Tiek veikta analīze par Latvijas kravas autopārvadājumiem un tiek apskatīti autotransportā transportēšanas iepakojumi. Otrajā nodaļā tiek raksturoti paletizētas kravas organizēšanas procesi, un jautājumi, ar kuriem saskarās organizēšanas laikā. Tiek izpētīti un izanalizēti parādu radīšanas iemesli par paletēm. Otras nodaļas nobeigumā tika izpētītas sekas, kas rodas palešu apmaiņas laikā. Trešajā nodaļā tiek izstrādāti paletizēto kravas pārvadājumu procesa pilnveidošanas un palešu parādu samazināšanas rekomendācijas. Bakalaura darba kopējais apjoms ir 73 lapaspuses. Darbā ir iekļautas 30 tabulas un 29 attēli. Izmantotās literatūras un avotu saraksta skaits ir 37. Pielikumu skaits ir 9.
Atslēgas vārdi starptautiskie kravas autopārvadājumi, paletizētas kravas, transportēšanas iepakojums, palešu apmaiņas process, palešu parādi
Atslēgas vārdi angļu valodā international freight road transport, pallet freight, transport packages, pallet debts
Valoda lv
Gads 2018
Darba augšupielādes datums un laiks 18.05.2018 10:25:06