Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Uzņēmējdarbības loģistika
Nosaukums “Starptautisko apļveida pārvadājumu organizācijas pilnveidošana Latvijas transporta uzņēmumos”
Nosaukums angļu valodā „Improvement possibilities in international cross trade road transportation for Latvian companies”
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Dmitrijs Solovjovs
Recenzents Lekt.A.Starčenko
Anotācija Bakalaura darba autors Vairis Aļeksējevs izstrādāja darbu, kura temats ir „Starptautisko apļveida pārvadājumu organizācijas pilnveidošana Latvijas transporta uzņēmumos”. Bakalaura darba mērķis ir izstrādāti priekšlikumi starptautisko „apļveida” pārvadājumu organizācijas uzlabošanai Latvijas transporta uzņēmumos. Darba pirmajā daļā tiek veikta autotransporta kravu pārvadājumu analīze Eiropas Savienībā un Latvijā, ir apskatītas starptautisko pārvadājumu veikšanai nepieciešamās prasības un likumdošana, kā arī definēti faktori, ar kuriem strādā autotransporta uzņēmumi, plānojot „apļveida” pārvadājumu izpildi. Otrajā daļā ir apskatīta „apļveida” pārvadājumu organizēšana, uzmanība pievērsta darbam ar klientiem, kravas automašīnu vadītāju darba plānošanai, globālās pozicionēšanas pārvaldības sistēmu nozīmei, pavaddokumentu apstrādei un maršrutu plānošanas nosacījumu apskatei Rietumeiropas (Vācija, Francija, Beļģija, Nīderlande, Luksemburga) valstīs. Trešajā daļa darba autors pēta kravas automašīnu vadītāju maiņas procesa iespējas, izmantojot prāmju satiksmi, izstrādā iepriekš veikto pārvadājumu maršrutu atpazīšanas programmu un novēro tās darbību. Tiek veikta laika un finanšu līdzekļu ekonomijas noteikšana. Bakalaura darbs sastāv no 3 nodaļām, tā apjoms ir 67 lappuses. Tajā ir iekļauti 14 attēli, 13 tabulas un 7 pielikumi uz 8 lpp. Darbā izmantota 51 bibliogrāfiskā saraksta vienība.
Atslēgas vārdi kravu autopārvadājumi, "apļveida" pārvadājumi, starptautiski autopārvadājumi, maršrutu veidošana, autopārvadājumu organizēšana
Atslēgas vārdi angļu valodā cross trade transportation, international road transportation, route planning
Valoda lv
Gads 2018
Darba augšupielādes datums un laiks 17.05.2018 00:20:08