Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Dzelzceļa transports
Nosaukums Caurlaides spējas izpēte un uzlabošanas pasākumi vienceļa iecirknī Ventspils-Jelgava
Nosaukums angļu valodā Research and improvement of throughput capacity on single track railway section Ventspils-Jelgava
Struktūrvienība 25500 Transporta institūts
Darba vadītājs Oksana Iščuka
Recenzents VAS "Latvijas dzelzceļš" Tehniskās inspekcijas Civilās aizsardzības galvenais speciālists Nikolajs Koptelovs
Anotācija Darbā ir pētīta vienceļa iecirknī Jelgava – Ventspils esošā caurlaides spēja. Darbs satur pētījumu par to, kas ir caurlaides spēja, kā atspoguļot to vilcienu kustības grafikā, ar kādiem paņēmieniem to aprēķina, kādas ir iespējas tās uzlabošanai. Caurlaides spējas uzlabošanai tika apskatīti trīs varianti, parādot kā tie ietekmēs vilcienu kustību pie pastāvoša vilcienu kustības saraksta. Rezultāti atspoguļoti izpildītajos rasējumos. Darba pamattekstā ir 53 lappuses, 20 attēls, 11 tabulas, 21 nosaukumu informācijas avoti un 4 pielikumi.
Atslēgas vārdi Darbs satur pētījumu par to, kas ir caurlaides spēja, kā atspoguļot to vilcienu kustības grafikā, ar kādiem paņēmieniem to aprēķina, kādas ir iespējas tās uzlabošanai.
Atslēgas vārdi angļu valodā The work explains what the capacity of the line is, how this is reflected in the train schedule, how it is calculated, and how to improve it.
Valoda lv
Gads 2018
Darba augšupielādes datums un laiks 10.01.2018 20:24:19