Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums "Ilgtspējīga nesaistīta minerālmateriāla seguma ceļa būvniecība un uzturēšana" (“Autoceļa P111Ventspils - Grobiņas posms 52,90-55,90 km”)
Nosaukums angļu valodā “Construction and Maintenance of Sustainable Unbound Pavement Road” (“Section of the Road P111 Ventspils-Grobiņa from 52.90km to 55.90km”)
Struktūrvienība 24100 Transportbūvju institūts
Darba vadītājs A.Zariņš
Recenzents Ģ.Prieduls, SIA "Polyroad"
Anotācija Bakalaura darbs ir izstrādāts divās daļās - bakalaura darba daļa un inženierprojekta daļa. Bakalaura darba daļas nosaukums ir “Ilgtspējīga nesaistīta minerālmateriāla seguma ceļa būvniecība un uzturēšana”. Bakalaura darba daļas mērķis ir precizēt un veicināt ilgtspējīgu pieeju nesaistīta minerālmateriāla seguma ceļa būvniecībā un uzturēšanā. Darbā tika pētīts kā veicināt strukturizētu un nesaistīto minerālmateriālu seguma ceļa izvērtēšanu, un izvērtēts kā tos sadalīt pa prioritātēm un kritērijos. Kā materiālus būtu jāiedala, ņemot vērā ceļa intensitāti, reģionālo nozīmīgumu un finansiālo aspektu. Inženierprojekta daļā “Autoceļa P111 posma pārbūves projekts” Inženierprojekta darba daļas galvenais uzdevums ir piedāvāt efektīvu, ilgtspējīgu un ekonomiski racionālu ceļa pārbūves projektu, kas nodrošinātu ( normālu kustību, atbilstoši diennakts satiksmes plūsmas intensitātei, autoceļa P111 posmā). Izstrādātais projekts piedāvā efektīvāku attiecīgā ceļa posma pārbūvi, racionālāku materiālu izmantošanu un pielietojumu, kā arī nodrošina gan autovadītāju, gan gājēju drošību un uzlabo satiksmes plūsmu. Bakalaura darba (ar inžnierprojektu) apjoms:  Izpētes un aprēķina daļa - 171 lpp  14 rasējumi;  21 tabulas;  20 attēls;  26 literatūras avots.
Atslēgas vārdi Ilgtspējīga nesaistīta minerālmateriāla seguma ceļa būvniecība uzturēšana
Atslēgas vārdi angļu valodā Sustainable unbound mineral material paving road construction maintenance
Valoda lv
Gads 2018
Darba augšupielādes datums un laiks 03.01.2018 08:11:06