Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transportbūves
Nosaukums „Alternatīvo autoceļu remontu metožu analīze un to pielietojuma iespēju izpēte Latvijā” („ Spriegbetona tilta jaunbūve pār autoceļu V972 Madona-Lēdmane”)
Nosaukums angļu valodā „Analysis of Alternative Road Repair Methods and Study of Their Application in Latvia” („New Construction of Prestressed Bridge over Road V972 Madona-Ledmane”)
Struktūrvienība 31000 Būvniecības un mašīnzinību fakultāte
Darba vadītājs V.Haritonovs
Recenzents prof. A.Paeglītis
Anotācija Bakalaura darbs ar inženierprojektu sastāv no divām daļām: bakalaura darba un inženierprojekta daļas. Bakalaura darba tēma ir “Alternatīvo autoceļu remontu metožu analīze un to pielietojuma iespēju izpēte Latvijā” un inženierprojekts „Spriegbetona tilta jaunbūve pār autoceļu V972 Madona - Lēdmane”. Bakalaura darbs izstrādāts ar mērķi analizēt un izpētīt alternatīvās autoceļu remontu metodes un to pielietojumu iespējas Latvijā. Darba gaitā aprakstīšu alternatīvo metožu tehnoloģijas, tiks apskatīta citu valstu pieredze, veikšu to salīdzinājumu un pētīšu to pielietojuma iespējas Latvijā. Inženieprojektā izstrādāta saspriegtbetona tilta jaunbūve, kas atrodas uz autoceļa V972 Madliena – Lēdmane. Tiek izvērtēti satiksmes tehniskie rādītāji, veikti būves ģeometrijas aprēķini, veikts variantu salīdzinājums un piedāvāts ekonomiski izdevīgākais risinājums. Darba gaitā izstrādāta tilta grafiskā daļa (rasējumi), kā arī veikts pilns darba apraksts (paskaidrojuma raksts, specifikācijas, saraksti). Bakalaura darba ar inženierprojektu apjoms – 136 lpp, 28 attēli, 29 tabulas un 4 grafiki. Grafiskajā daļa ir 12 rasējumi. Izmantoto literatūras avotu skaits – 20, latviešu, krievu un angļu valodā
Atslēgas vārdi spriegtbetons, tilts, alternativie, celu, remonti, madliena, ledmane,
Atslēgas vārdi angļu valodā Prestressed concrete, bridge, alternative, road, repair, madliena, ledmane
Valoda lv
Gads 2017
Darba augšupielādes datums un laiks 12.05.2017 09:55:52