Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Datorsistēmas
Nosaukums Maksājumu karšu apstrādes sistēmas servisu pielāgošana
Nosaukums angļu valodā Adaptation of the Services for Payment Card Processing System
Struktūrvienība 12300 Lietišķo datorsistēmu institūts
Darba vadītājs G. Alksnis, Dr. sc. ing.
Recenzents Mg. sc. ing. D.Griberman, SIA „Lattelecom Technology”, Oracle programmētājs
Anotācija Pirmajā nodaļā ir aprakstītas teorētiskās zināšanas par maksājumu karšu apstrādes sistēmām, maksājumu karšu statistika, vēsture un informācija par atbildīgajām institūcijām, kas regulē drošības standartus, lai maksājumu karšu apstrādes sistēma varētu piederēt kā asociācijas partneris un apstrādāt maksājumus. Otrajā nodaļā ir aprakstīta darba norises gaita, kas saistīta ar testa vides sagatavošanu, datu importa un eksporta servisu pielāgošanu, vēstures servisa izstrādi un datubāzes pielāgošanu. Darba trešajā nodaļā ir apkopoti testa rezultāti un aprakstīts veiktais implementācijas process. Bakalaura darba mērķis ir izpētīt maksājumu karšu apstrādes sistēmas, to funkcionalitāti un kādai no maksājumu karšu apstrādes sistēmām pielāgot to servisus. Definētie darba uzdevumi palīdzēja sasniegt bakalaura darba mērķi. Maksājumu karšu apstrādes sistēmas servisu pielāgošana tika ieviesta migrācijas procesā un šobrīd tā darbojas produkcijā. Dokumentā ir 49 lappuses, 25 attēli, 5 tabulas, 1 pielikums un 22 nosaukumu informācijas avoti.
Atslēgas vārdi maksājumu karšu apstrādes sistēma, maksājumu sistēma, maksājumu karšu apstrādes sistēmas servisu pielāgošana
Atslēgas vārdi angļu valodā payment card processing system, payment system, payment card processing system service adaptation.
Valoda lv
Gads 2017
Darba augšupielādes datums un laiks 16.01.2017 15:52:19