Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Dzelzceļa transports
Nosaukums Sliežu ceļa plāna un profila uzlabošana ar tilta nobīdi
Nosaukums angļu valodā Railway plan and profile improvement with shift of the bridge
Struktūrvienība 25500 Transporta institūts
Darba vadītājs Nataļja Ivaškovska
Recenzents VAS ”LDZ” Ceļu distances Latgales reģions tehniskās daļas vadītājs Valērijs Samburs
Anotācija Diplomdarba tēma – Sliežu ceļa plāna un profila uzlabošana ar dzelzceļa tilta 177.km+050 ceļa posmā Eglaine – Ilūkste nobīdi. Šajā darbā veikts sliežu ceļa galveno jēdzienu apraksts. Aprakstīts sliežu ceļa garenprofila un plāna uzbūves plāns. Aprakstīta līkņu projektēšanas veidošana un kārtība. Izskatīti tilta nomaiņai un sliežu ceļa iecirkņa izlāgošanai nepieciešamo ceļa mašīnu galvenie parametri. Detalizēti izskatītas tilta un tā pieeju problēmas un trūkumi, pieņemta lēmums par tā nomaiņu. Diplomdarbs tika uzrakstīts, izmantojot 7 mācību literatūras avotus, žurnālu un publikāciju avotus, kā arī tika apstrādāti uzņēmuma tehnoloģiskie procesi. Darba satur 68 lapas, 9 tabulas, 19 zīmējumus. Pievienoti 4 rasējumi: garenprofils līdz remontdarbu veikšanai, pēc remontdarbu veikšanas, dzelzceļa celtņa uzstādīšanas shēma tilta laiduma konstrukcijas nomainīšanai un laiduma konstrukcijas nomainīšanas darbu veikšanas grafiks pa minūtēm.
Atslēgas vārdi Sliežu ceļa plāna un profila uzlabošana ar dzelzceļa tilta 177.km+050 ceļa posmā Eglaine – Ilūkste nobīdi.
Atslēgas vārdi angļu valodā Railway plan and profile improvement with shift of the bridge at stage Eglaine – Ilukste 177+050.km.
Valoda lv
Gads 2017
Darba augšupielādes datums un laiks 11.01.2017 18:32:53