Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura akadēmiskās studijas
Studiju programmas nosaukums Uzņēmējdarbība un vadīšana
Nosaukums Valūtas kursa noteikšana un tā regulēšana Uzbekistānā
Nosaukums angļu valodā Methods for determination of the Exchange Rate and its Regulation in Uzbekistan
Struktūrvienība 22000 Inženierekonomikas un vadības fakultāte
Darba vadītājs Irina Voronova
Recenzents Jana Eriņa
Anotācija ANNOTACIJĀ Temats bakalaura darbam ir valūtas kursa noteikšanas metodes un regulēšana Uzbekistānā No pētījuma objekts ir pašreizējā jautājums par valūtas kursa regulēšanas Uzbekistānā. Pētījuma objekts ir mehānisms regulēšanas valūtas kursa un iespēja tās piemērošanu un izmantot vietējā praksē, lai nodrošinātu stabilitāti nacionālajā valūtā, un, lai pasargātu to no negatīvās ietekmes iekšējiem un ārējiem faktoriem. Šā dokumenta mērķis ir noteikt, iekšējās un ārējās iedarbības uz valūtas kursu un parādīt problēmas un metodes noteikšanas valūtas kursa Uzbekistānā. Bakalaura darbs sastāv no: ievada, 2 daļām, secinājumiem un ieteikumiem. Pirmā daļa ir atklāšana darba, pamatojoties uz tēmu valūtas kursa būtību un ietekmi uz uzņēmuma darbību. Otrā daļa ir noteikšana optimālo instrumentu samazināšanās līmeņa valūtas riski praktisku piemēru vienībām. Informāciju bāze tēzes bija mācību grāmatas, žurnāli, pētījumi par šo tēmu, periodiskos preses materiāliem un interneta resursiem. Bakalaura grāmatā ir 50 lappuses. Tā satur 12 attēlus, 10 tabulas un appendicle paredzētos papīra. Saraksts bibliogrāfijas veido 53 avotiem.
Atslēgas vārdi valūtas risks, ierobežot valūtas risku analīzes tehniku uzņēmums, veidus, kā samazināt valūtas risku, jutīgums pret valūtas risku, valūtas kursa, koeficientu maiņas kursu, metodēm valūtas kursu, valūtas risks, modelēšana valūtas kursu, naudas plūsma, starptautiskajos tirgos, ārvalstu valūtas tirgus, Inflācija pieaugums, tad, piemēram, Uzbekistānā, UZTELECOM.
Atslēgas vārdi angļu valodā currency risk, hedging currency risk analysis technique enterprise, ways to reduce currency risks, sensitivity to currency risk, exchange rate, factors of exchange rate,methods of exchange rate, currency risk,risk,modeling of exchange rate,cash flow, international markets,the foreign exchange market, inflation rise,the,for example,in Uzbekistan, UZTELECOM.
Valoda eng
Gads 2017
Darba augšupielādes datums un laiks 05.01.2017 16:08:09