Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Elektrotehnoloģiju datorvadība
Nosaukums "Elektrificētā sabiedriskā transporta ātruma kontroles sistēma ar induktīviem sensoriem un video ierakstīšanu".
Nosaukums angļu valodā "Speed control system of electrical public transport with inductive sensors and video recording".
Struktūrvienība 27100 Industriālās elektronikas un elektrotehnikas institūts
Darba vadītājs Maksims Vorobjovs
Recenzents Maksims Vorobjovs
Anotācija Bakalaura darba tēma ir „Elektrificētā sabiedriskā transporta ātruma kontroles sistēma ar induktīviem sensoriem un video ierakstīšanu”. Šāda tēma tika izvēlēta pēc tam, kad tika apkopoti ziņojumi par kontakttīkla bojājumiem 2015. gada pirmajā pusgadā un secināts, ka ar šādu iekārtu būtu iespējams disciplinēt trolejbusu un tramvaju vadītājus šķērsojot kontakttīkla specdaļas, kurām ekspluatācijas noteikumi nosaka ātrumu ierobežojumus, tādējādi samazinot kopējo kontaktstieņu atvienošanās gadījumu skaitu. Rīgā tā ir aktuāla problēma, jo ir bieži novērojama, un izraisa pasažieru un transporta līdzekļu vadītāju neapmierinātību. Ir novērots, ka šādi gadījumi var novest arī pie nopietniem kontakttīkla bojājumiem un plašiem satiksmes sastrēgumiem. Izstrādājot šo iekārtu, tika izpildīts galvenais uzdevums – rasti mūsdienīgi un inovatīvi risināumi kontakttīkla kalpotspējas uzlabošanā. Bakalaura darba apjoms ir 56 lpp, 25 attēli, 3 tabulas, 7 grafiki, 2 rasējumi un 2 pielikumi.
Atslēgas vārdi kontakttīkls, Elektrificētā sabiedriskā transporta ātruma kontroles sistēma ar induktīviem sensoriem un video ierakstīšanu
Atslēgas vārdi angļu valodā catenary, Speed control system of electrical public transport with inductive sensors and video recording
Valoda lv
Gads 2016
Darba augšupielādes datums un laiks 22.05.2016 23:40:40