Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids maģistra profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transporta sistēmu inženierija
Nosaukums Dažāda veida sastatņu konstrukciju pārvadāšanas iespēju optimizācija un analīze.
Nosaukums angļu valodā Optimization and Analysis of Opportunities for Transporting Different Types of Scaffolding Constructions.
Struktūrvienība 25100 Aeronautikas institūts
Darba vadītājs Vladislavs Ņesterovskis
Recenzents Valerijs Muhins
Anotācija Edžus Bunka. Dažāda veida sastatņu konstrukciju pārvadāšanas iespēju optimizācija un analīze. Maģistra darbs. Rīga: Rīgas Tehniskā universitāte, 2016. Darba mērķis ir optimizēt uzņēmuma SIA Storent sastatņu konstrukciju produkta piegādes etapu, atsakoties no ārpakalpojuma sniedzēja. Maģistra darba pirmā daļa ir veltīta, lai apskatītu transporta optimizācijas iespējas un to ietekmi uz uzņēmuma izmaksām, teorētiskais pamatojums. Kā arī, lai analizētu teorijas un raksturotu ārpakalpojuma sniedzēja būtību. Sastatņu produkta grupas analīzes datus par iepriekšējiem gadiem un prognozes par tuvākajiem plāniem. Darba otrā un trešajā daļā ir aplūkoti dažādi sastatņu konstrukciju parametri un transporta analīze konstrukciju pārvadāšanai. Tiks apskatīts uzņēmums, tā struktūra un vieta tirgū. Ceturtā daļa ir veltīta, lai apskatītu ārpakalpojuma sniedzēju izmaksas reisos dažādām transporta vienībām. Kā arī tiks apskatīti iespējamie transporta veidi ar ko var transportēt tehnikas parkā esošās tehnikas vienības. Tiks apskatīta un aprēķināta iespēja, iegādāties kravas transportu uzņēmumā. Iespējams, servisa zonas izveidi kravas transportam un rezultātu salīdzināšana ar auto servisa izmaksām pie šīs nozares speciālistiem. Populārāko remontu un ik mēneša apskates izcenojuma nodale. Pētījuma rezultātā pēc visu iepriekšminēto jautājumu izstrādāšanas tiek veikti secinājumi un priekšlikumi, vai iegādāties savu kravas transportu ir rentabli šāda veida uzņēmumam kā SIA “Storent”. Darbs sastāv no 77 lapām, darbā izmantoti 36 attēli, 5 tabulas un 27 literatūras avoti.
Atslēgas vārdi Dažāda veida sastatņu konstrukciju pārvadāšanas iespēju optimizācija un analīze
Atslēgas vārdi angļu valodā Optimization and Analysis of Opportunities for Transporting Different Types of Scaffolding Constructions
Valoda lv
Gads 2016
Darba augšupielādes datums un laiks 17.05.2016 23:21:50