Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Transporta sistēmu inženierija
Nosaukums Loģistikas noliktavas projektēšana ar mērķi paaugstināt metāla ražošanas uzņēmuma darbības efektivitāti.
Nosaukums angļu valodā Designing a Logistic Warehouse with the Aim to Increase Metal Manufacturer's Operating Efficiency.
Struktūrvienība 25100 Aeronautikas institūts
Darba vadītājs Yevhen Harbuz
Recenzents Vladislavs Ņesterovskis
Anotācija Bakalaura darba ar projekta daļu nosaukums: “Loģistikas noliktavas projektēšana ar mērķi paaugstināt metāla ražošanas uzņēmuma darbības efektivitāti.” Diplomdarba galvenie mērķi ir veikt loģistikas noliktavas darbības analīzi: apskatīt faktorus, kas negatīvi ietekmē uz kravas plūsmas procesa attīstību, projektēt jauno noliktavu un aprēķināt kravas apgrozījumu, aprēķināt noliktavas tehnoloģisko zonu platību, noteikt optimālo vietu, kur atradīsies jaunā noliktava, izvēlēties mehanizācijas līdzekļus un aprēķināt to skaitu. Darbā tiek aplūkots SIA “Severstal Distribution” uzņēmums, kas specializējas metālu ražošanas un metālu pārdošanas jomā Eiropas valstīs. Darbs sastāv no 4 daļām, kas ietver sevī: 1. Vispārīgas un noliktavas loģistikas jēdzienus, faktorus, kuri iespaido transporta attīstību, krājumu vadību noliktavas loģistikā, preču transportēšanu un uzglabāšanu utt.; 2. Uzņēmuma darbības sfēras analīzi; 3. Noliktavas optimālo atrašanas vietu aprēķinu, izmantojot smaguma centra metodi; 4. Tehnoloģisko zonu aprēķinus, mehanizācijas līdzekļu noteikšanu, to daudzumu aprēķinu, kā arī ir aplūkoti ekonomiskie rādītāji, tiek aprēķinātas summāras izmaksas un iespējamais noliktavas atmaksāšanas periods. Diplomdarbs sastāv no 66 lapām, kuras iekļauj sevī 27 attēlus, 17 tabulas, 50 formulas, 27 literatūras avotus un 3 rasējumus.
Atslēgas vārdi Loģistikas noliktava projektēšana ar mērķi paaugstināt metāla ražošanas uzņēmuma darbības efektivitāti
Atslēgas vārdi angļu valodā Designing a Logistic Warehouse with the Aim to Increase Metal Manufacturer's Operating Efficiency
Valoda lv
Gads 2016
Darba augšupielādes datums un laiks 16.05.2016 21:28:41