Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Būvniecība
Nosaukums "Koģenerācijas stacija Preiļos"
Nosaukums angļu valodā "Cogeneration plant in Preili"
Struktūrvienība 24000 Būvniecības inženierzinātņu fakultāte
Darba vadītājs Mārtiņš Vilnītis
Recenzents Patricija Kara
Anotācija Diplomprojekts veidots no divām daļām - bakalaura daļas un inženierprojekta daļas. Bakalaura darba tēma: „Slāņainas norobežojošās konstrukcijas (sendvičpaneļi), to veidi un montāžas tehnoloģija”. Atbilstoši uzdevumam, uzmanība tiek vērsta uz paneļiem ar metāla apvalku. Darbā informācija ir sadalīta sešās daļās. Pirmajās četrās daļās tiek apskatītas metāla sendvičpaneļu uzbūves atšķirības un paneļu izgatavošanai izmantotie materiāli, kā arī īpatnības, kas jāņem vērā izvēloties sendvičpaneļus. Piektajā daļā tiek aplūkota paneļu montāžas tehnoloģija. Sestajā daļā tiek veikts sendvičpaneļu jumta salīdzinājums ar citiem jumta konstrukciju veidiem, ievērojot vienādas siltumtehniskās prasības. Rezultātā tiek noskaidrotas jumta izbūves ekonomiskās un darbietilpības atšķirības. Inženierprojekta nosaukums: „Koģenerācijas stacija Preiļos”. Inženierprojekts ir sadalīts sešās daļās. Darbā tiek sniegta informācija par ēkas arhitektonisko, konstruktīvo, siltumtehnisko risinājumu un ugunsdrošības prasībām. Tiek veikts aprēķins un dimensionēšana horizontālai, vertikālai un pamatu konstrukcijai. Izstrādāta tiek arī būvdarbu tehnoloģijas daļa, kurā aprakstīti galvenie būvdarbi, to darba drošība un kvalitātes kontrole. Tiek aprēķināta viena lokālā tāme un objekta koptāme. Kopējais darba apjoms 136 lapaspuses, darbā iekļauti 52 attēli un 26 tabulas. Grafiskā pielikuma apjoms ir 10 A1 formāta lapas.
Atslēgas vārdi SLĀŅAINAS NOROBEŽOJOŠĀS KONSTRUKCIJAS (SENDVIČPANEĻI), TO VEIDI UN MONTĀŽAS TEHNOLOĢIJA. KOĢENERĀCIJAS STACIJA PREIĻOS
Atslēgas vārdi angļu valodā LAYERED ENCLOSING STRUCTURES (SANDWICH PANELS), TYPE AND FITTING TECHNOLOGY. COGENERATION PLANT IN PREILI.
Valoda lv
Gads 2016
Darba augšupielādes datums un laiks 04.02.2016 18:39:18