Noslēguma darbu reģistrs
  
Studiju darba apraksts
Studiju veids bakalaura profesionālās studijas
Studiju programmas nosaukums Būvniecība
Nosaukums "Ēku seklo pamatu izbūves priekšrocības"; diplomprojekts "110/10kV apakšstacijas būvniecība Mežaparkā, Rīgā"
Nosaukums angļu valodā "Advantages of Building Houses on Shallow Foundations"; Diploma Project "Construction of 110/10kV Substation in Mežaparks, Rīga"
Struktūrvienība 24000 Būvniecības inženierzinātņu fakultāte
Darba vadītājs J.Noviks
Recenzents A.Dzjuba
Anotācija Inžēnierdarbā ir apskatīta ēka ir nedzīvojama ražošanas būve. Ēkas tips – jaunbūve. Ēka tiek projektēta vienstāva un to veido divas savstarpēji savienoti apjomi 692.1 m2 platībā. Ēkas augstums augstākā vietā sasniegts 9.60m atzīmi. Ēkas.Ēkas lielākā platības daļa 596.9m2 paredzēta tehniskajiem vajadzībam – apakšstacijas darbā nodrošināšanai un iekārtu izvietošanai. Pārēja ēkas daļa ir palīgtelpu bloks, kura 41.4 m2 lielā platība atēvelēta vadības telpai, kura uzturēsies tehniskais darbinieks. Palīgtelpu blokam paredzēta atsevišķa ieeja DA fasādē. Teritorija ap ēku tiks labiekārtota – asfaltētā, apzaļumota un iežogota. Šada tipa ēkai nav normēts autostāvvietu skaits. Piebraukšana pie ēkas notiks no Mēžezera ielas puses, kura tiks izbūvēta ar šķembu iesegumu. Pētījuma darbā ir aprakstīta pamatu projektēšana un izbūve, ka arī veikti aprēķini seklajam stab veida pamatiem ar dažādiem pēdas garuma un platuma attiecībām, lai salīdzinātu dažādu pamatu projektēšanā būtiski parametru izmaiņu atkarībā no pamatu ģeometriskās konfigurācijas izmaiņām.
Atslēgas vārdi Inženierprojekts - 110/10 kV apakšstācijas būvniecība Mežaparkā,Rīgā.;Pētijuma darbs -Ēku seklo pamatu izbūves priekšrocības.
Atslēgas vārdi angļu valodā Construction of 110/10 kV substacion in Mežapark,Riga.Advantages of Building houses on shallow foundations.
Valoda lv
Gads 2016
Darba augšupielādes datums un laiks 01.02.2016 21:44:29